Κίνηση-ματ Καρυπίδη στον Άρη – Υπογράφει με αμυντικό χαφ-μηχανάκι – Προχωρημένες επαφές!


Κίνηση-ματ Καρυπίδη στον Άρη – Υπογράφει με αμυντικό χαφ-μηχανάκι – Προχωρημένες επαφές!



Μετά την επικύρωση της συμφωνίας με τον Νέβεν Τζούρασεκ, ο Αρης θέλει να προσθέσει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή στον άξονα για να κλείσει και το κενό που υπάρχει στο “6”. Τα τελευταία 24ώρα έχει προκριθεί η περίπτωση του Ζαν Ζουλς και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, χωρίς όμως να έχει κλείσει οριστικά το deal. 

Πρόκειται για 25χρονο Καμερουνέζο αμυντικό χαφ (1,77 μ.) που από το 2022 ανήκει στην πολωνική Γκόρνικ Ζάπριζε, στην οποία πήγε ως ελεύθερη μεταγραφή από την Αλμπαθέτε (32 συμμετοχές).

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2024, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί μεγάλο εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις του Αρη αφού ο παίκτης έχει την πρόθεση να μην εξαντλήσει το συμβόλαιό του. 

Ο Ζουλς άρχισε να χτίζει την καριέρα του το 2016 στην Ισπανία, όταν η Ράγιο Βαγιεκάνο τον εντόπισε σε καμπ στη Σενεγάλη και του άνοιξε το δρόμο για την Ευρώπη. 

  Ο Ζίλε ετοιμάζεται για τελικό CL και έχει κάνει κοιλιά από το φαΐ! (pic)

Το 2018 πήρε μεταγραφή στην Αλμπαθέτε αλλά βρήκε ρόλο βασικού μετά από δύο σεζόν και ισάριθμους δανεισμούς σε Μούρθια (9 συμ.) και Rayo Majadahonda (27 συμ.). 

 Ο Αρης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή και μένει να φανεί εάν καταλήξουν σε συμφωνία. Εκτιμάται βάσει των χαρακτηριστικών του ότι είναι χαφ που μπορεί να προσφέρει λύσεις και να ενισχύσει τον άξονα, ειδικά στη θέση του “κόφτη”.

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: