Ούτε Πετσέλα, ούτε Νάστασιτς – Άλλον στόπερ "κλείνει" η ΑΕΚ, πάει και για… Τσούμπερ – Ρεπορτάζ "Κέτσε"!


Ούτε Πετσέλα, ούτε Νάστασιτς – Άλλον στόπερ “κλείνει” η ΑΕΚ, πάει και για… Τσούμπερ – Ρεπορτάζ “Κέτσε”!



Στην αντίστροφη μέτρηση για να κλείσει η κομβική μεταγραφή στόπερ και την πρόθεση της ΑΕΚ να περιμένει έπειτα δελεαστικές ευκαιρίες τύπου Τσούμπερ αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για την τελική ευθεία που έχει μπει η απόκτηση στόπερ και τον τρόπο που θα κινηθεί η ΑΕΚ αφότου κλείσει αυτή την κομβική εκκρεμότητα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου, σημειώνοντας αρχικά ότι η Ένωση περιμένει, ακόμα και σήμερα, την απάντηση του εκλεκτού (ξεκαθαρίζοντας ότι αυτός δεν είναι ο Πετσέλα ή ο Νάσταζιτς).

Τόνισε λοιπόν ότι μετά τη συγκεκριμένη μεταγραφή (που είχε τεθεί ως προτεραιότητα μαζί με την παραμονή του Πινέδα), οι Κιτρινόμαυροι θα επιδιώξουν αύξηση της ποιότητας του ρόστερ με περιπτώσεις τύπου Τσούμπερ:

Παίκτες δηλαδή εγνωσμένης αξίας, που μπορεί να είναι διαθέσιμοι αργότερα στη μεταγραφική περίοδο και η απόκτησή τους θα μοιάζει ευκαιρία που δεν μπορεί να προσπεραστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό παρασκήνιο με Ολυμπιακό-ΑΕΚ – “Ξύλο” για επιθετικό με 25 ματς και 1 γκολ φέτος – Στα 2 εκατ. η αξία!


Πηγή
  Οι πρώτοι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Τσάβι
 

Διαβάστε επίσης: