Ρεπορτάζ Πετρίδη: Έτσι προσέγγισε τον Σλούκα ο Παναθηναϊκός – Τι ''παίζει'' με Μίροτιτς και Παπαγιάννη


Ρεπορτάζ Πετρίδη: Έτσι προσέγγισε τον Σλούκα ο Παναθηναϊκός – Τι ”παίζει” με Μίροτιτς και Παπαγιάννη



Τα νεότερα στους Πράσινους μετά την χθεσινή “βόμβα” Σλούκα.

Το παρασκήνιο της χθεσινής απόκτησης του Κώστα Σλούκα από τον Παναθηναϊκό μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ της ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού ανέλυσε πως έγινε η προσέγγιση των Πράσινων στον διεθνή γκαρντ και υπογράμμισε τη σημασία που έχει η έλευσή του στην ομάδα, αγωνιστικά και μη.

Στη συνέχεια προσπάθησε να… ξεδιαλύνει το τοπίο σχετικά με τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις στο Τριφύλλι, ποιοι είναι οι στόχοι για ποια θέση, ενώ επεσήμανε ότι το γεγονός ότι πλέον υπάρχει μεγάλος αριθμός Ελλήνων παικτών στο ρόστερ δεν αλλάζει την επιθυμία της ομάδας για να παραμείνει και ο Παπαγιάννης.

Μεγάλη αναφορά έκανε στον Μίροτιτς επισημαίνοντας ότι ναι μεν οι πράσινοι ενδιαφέρονται για όλους τους παίκτες μπορούν να ανεβάσουν το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας, ωστόσο βάσει των πληροφοριών οι πράσινοι φέρονται να κοιτούν διακριτικά την περίπτωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα βόμβα μετά τον Σλούκα – Κλείνει κορυφαίο γκαρντ και ψηλό ο ΠΑΟ – Μοιράζει εκατομμύρια ο Γιαννακόπουλος

 


Πηγή
  Αποφάσεις από Μάντζιο! Το τετ α τετ με Βέλεθ και ο τελικός
 

Διαβάστε επίσης: