Ξεκάθαρος ο Ίνγκασον – Αυτός ο μεγάλος του στόχος με την Μίντιλαντ – "Θα δώσω τα πάντα για να…" (ΒΙΝΤΕΟ)


Ξεκάθαρος ο Ίνγκασον – Αυτός ο μεγάλος του στόχος με την Μίντιλαντ – “Θα δώσω τα πάντα για να…” (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Ισλανδός στόπερ είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας από τη Δανία, με τον ίδιο σε συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι του συλλόγου να κάνει γνωστό τον βασικό στόχο που έχει.

Ίνγκι Ίνγκασον: Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, μετά από 4,5 χρόνια, αποτελεί ο Ισλανδός στόπερ που συνεχίζει την καριέρα του στην Μίντιλαντ και στις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι της ομάδας να αναφέρει πως ο πρώτος του στόχος είναι να παίξει σε στο Champions League και θα κάνει τα πάντα για να συμβεί.

“Ακόμη δεν έχω καταφέρει να παίξω στους ομίλους του Champions League. Είναι το όνειρο κάθε νεαρού παίκτη, είναι η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση και για μένα ειναι κάτι που το ονειρεύομαι από μικρή ηλικία, οπότε αυτός είναι ένας στόχος για μένα τώρα εδώ στην Μίντιλαντ.
 
Πιστεύω ότι είναι ένας ρεαλιστικός στόχος, δεδομένης της φιλοδοξίας του συλλόγου και της πορείας του, αλλά θα χρειαστεί πολλή δουλειά και υπομονή. Πιστεύω όμως ότι μια μέρα θα παίξω στο Champions League και ότι θα είναι με τη φανέλα της Μίντιλαντ. Όσο το πιστεύεις μπορείς να το καταφέρεις”, είπε ο Ίνγκι Ίνγκασον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με Μίροτιτς! Τρελά λεφτά από Παναθηναϊκό, “όχι” σε Ολυμπιακό – “Σφήνα” από Ομπράντοβιτς!


Πηγή
  Σοβαρό πρόβλημα για την Άστον Βίλα πριν τον Ολυμπιακό!
 

Διαβάστε επίσης: