Αποθέωσε Σλούκα και Αταμάν ο Λεσόρ – Ανυπομονεί για τον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)


Αποθέωσε Σλούκα και Αταμάν ο Λεσόρ – Ανυπομονεί για τον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο σέντερ του Τριφυλλιού σχολίασε τη μεγάλη μεταγραφή του Έλληνα γκαρντ, αλλά και τη σχέση με τους οπαδούς της Παρτιζάν και τώρα του Τριφυλλιού

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε από τη Σύρο για την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα, αλλά και τον Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV στο πλαίσιο του AegeanBall Festival:

Για το AegeanBall Festival: «Είναι ένα πολύ ωραίο event, είμαι ενθουσιασμένος από την οργάνωση. Μου αρέσει πολύ».

Για την προσαρμογή στην Ελλάδα: «Προσαρμόζομαι σιγά – σιγά στην Ελλάδα, είναι πανέμορφη. Ανυπομονώ να ζήσω νέες εμπειρίες».

Για το δέσιμο με τους οπαδούς της Παρτιζάν: «Δεν πήγα στη Σερβία σκεπτόμενος ότι θα δεθώ με τους οπαδούς. Αυτό συνέβη με τον καιρό. Ελπίζω να αρέσω και στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αν είναι να τους αρέσω, αυτό θα συμβεί από μόνο του».

Για την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα: «Προφανώς, είναι εξαιρετικό ότι πήραμε έναν από τους κορυφαίους πόιντ γκαρντ, που έχει πάρει μέρος σε πάρα πολλά Final Four τα τελευταία χρόνια. Είναι σπουδαία μεταγραφή και ανυπομονώ να παίξουμε μαζί. Θέλω να κερδίσουμε και είναι ένας νικητής».

  Γιώργος Κυριακόπουλος: Παίκτης της Μόντσα έως το 2026!

Για τον Εργκίν Αταμάν: «Μιλάμε για έναν εξαιρετικό προπονητή, τον πιο πετυχημένο την τελευταία πενταετία. Ήρθα έτοιμος για νέες προκλήσεις».

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: