Το αποκάλυψε ο Πρίντεζης πρώτη φορά – Θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)


Το αποκάλυψε ο Πρίντεζης πρώτη φορά – Θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)



Δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote έκανε ο παλαίμαχος άσος στο πλαίσιο του AegeanBall Festival 2023 που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στους Ερυθρόλευκους από άλλο πόστο, χωρίς ακόμα να υπάρχει κάποια συζήτηση.

Γιώργος Πρίντεζης: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Σύρο το πέμπτο AegeanBall Festival και τον παλαίμαχο άσο να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, στο μέλλον, από άλλο πόστο χωρίς όμως ακόμα να έχουν γίνει συζητήσεις.

Το αγαπώ το μπάσκετ. Είναι αυτό που έχω μάθει να κάνω αλλά και ξέρω να κάνω καλά. Γενικότερα όλοι οι άνθρωποι νομίζουμε ότι ξέρουμε να κάνουμε παραπάνω πράγματα απ’ όσα μπορούμε. Έχω αφιερωθεί στο μπάσκετ από τα 13 μου και δεν θέλω να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Η προτεραιότητα και το μυαλό μου είναι πάντοτε στον Ολυμπιακό κακά τα ψέματα.

Είναι η ομάδα που ανδρώθηκα, που θέλω να γυρίσω πίσω ό,τι μου έδωσε. Είναι η ομάδα που ξέρω πολύ καλά και νιώθω ότι με αγαπούν και θέλω να προσφέρω. Από εκεί και πέρα, αν μ’ άρεσε να ασχοληθώ με κάτι άλλο, αυτό θα ήταν κάτι που έχει να κάνει με παιδιά. Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Προς το παρόν δεν νομίζω“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πρίντεζης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Χαλάει” μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού η ΑΕΚ – Αποφασισμένος ο Μελισσανίδης – Έρχεται απάντηση!

 


Πηγή
  Γιοκουμπάιτις: «Θα νικήσει η ομάδα που...»
 

Διαβάστε επίσης: