Διπλό… χτύπημα από Ντνίπρο πριν τον Παναθηναϊκό – "Έσκασαν" 1 εκατομμύριο οι Ουκρανοί (ΦΩΤΟ)


Διπλό… χτύπημα από Ντνίπρο πριν τον Παναθηναϊκό – “Έσκασαν” 1 εκατομμύριο οι Ουκρανοί (ΦΩΤΟ)



Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Champions League κάνοντας δύο ακόμα μεταγραφές ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ντνίπρο: Την απόκτηση δύο ακόμα παικτών ανακοίνωσε η ουκρανική ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς κάνοντας γνωστό πως αγόρασε τους Ντένις Μιροσνιτσένκο και Βασίλ Κράβετς, με τον πρώτο να έρχεται έναντι 230.000 ευρώ από την Ολεκσάντρια.

Ο Ντένις Μιροσνιτσένκο, που είναι 28 ετών, αγωνίζεται σαν δεξί μπακ και πέρυσι πραγματοποίησε 29 συμμετοχές έχοντας τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στο ουκρανικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα η Ντνίπρο ολοκλήρωσε την ακριβότερη φετινή της μεταγραφή μιας και πήρε τον Βασίλ Κράβετς από την Βόρσκλα Πολτάβα αντί 800 χιλ. ευρώ και υπέγραψε μαζί του τριετές συμβόλαιο, με τον 25χρονο πέρσι να μετράει 25 συμμετοχές στο ουκρανικό πρωτάθλημα σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερτέλ για Ολυμπιακό – STOP Αγγελόπουλων για Μίροτις, χάνεται οριστικά – Απορρίφθηκε η πρόταση για Τανούλη!


Πηγή
  Τρελός με τον Ολυμπιακό ο Μάρκος Σεφερλής - Τι έκανε (Vid)
 

Διαβάστε επίσης: