Μεγάλη ανατροπή! Αποκάλυψη Βαγγέλη Ιωάννου για Παπαγιάννη και Ολυμπιακό – Παναθηναϊκό


Μεγάλη ανατροπή! Αποκάλυψη Βαγγέλη Ιωάννου για Παπαγιάννη και Ολυμπιακό – Παναθηναϊκό



Ραγδαίες εξελίξεις τις τελευταίες ώρες με τον Έλληνα σέντερ, καθώς τα δεδομένα στην υπόθεση φαίνεται να έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Έντονη φημολογία υπήρξε τα τελευταία 24ωρα σχετικά με το μέλλον του Γιώργου Παπαγιάννη, καθώς το χθεσινό ποστάρισμα του πατέρα του με… κόκκινο φόντο, «άναψε φωτιές» και φούντωσε τα σενάρια για μπάσιμο του Ολυμπιακού.

Αυτή τη στιγμή, δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα Παπαγιάννη για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ωστόσο ο Βαγγέλης Ιωάννου υποστήριξε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, πως δεν υπάρχει τις τελευταίες ημέρες προσέγγιση του Παναθηναϊκού προς τον Έλληνα άσο. Ο παίκτης βρίσκεται στην Αμερική και προσπαθεί να βρει συμβόλαιο, ωστόσο ακόμα δεν τα έχει καταφέρει.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε: «Η αρχική πρόταση μάλλον δεν είναι στο τραπέζι, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και ο Παπαγιάννης έχει μόνο μία πρόταση, αυτή της Φενέρ. Παρά το γεγονός πως ήξερε ότι θα αποκτήσει τον Σανλί, θέλει και τον Παπαγιάννη ο Ιτούδης»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνε για τη ΒΟΜΒΑ με τοπ γκαρντ των 14 πόντων μ.o. στη Euroleague για αντί-Σλούκα οι Αγγελόπουλοι!


Πηγή
  Η Τζιρόνα... ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ πήρε τίτλο!
 

Διαβάστε επίσης: