Νέα… βόμβα από την Ισπανία για Μίροτιτς και ΠΑΟ – "Δύσκολα θα πει όχι…" – Ανατροπή από Ισραήλ (ΦΩΤΟ)


Νέα… βόμβα από την Ισπανία για Μίροτιτς και ΠΑΟ – “Δύσκολα θα πει όχι…” – Ανατροπή από Ισραήλ (ΦΩΤΟ)



Συνεχίζεται το σήριαλ σχετικά με την ομάδα που θα αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του ο Ισπανός φόργουορντ και σε αντίθεση με όσα ακούγονταν τις τελευταίες ώρες η Sport σημειώνει ότι δύσκολα δεν θα επιλέξει τους Πράσινους.

Νίκολα Μίροτιτς: Νέο επεισόδιο στο… σήριαλ σχετικά με τη νέα ομάδα του Ισπανού φόργουορντ μιας και μπορεί τα ρεπορτάζ να τον έφερναν μεταξύ της Αρμάνι και της Μονακό, δημοσίευμα της καταλανικής Sport σημειώνει πως ο έμπειρος παίκτης δύσκολα θα αρνηθεί την τεράστια πρόταση που του έχει κάνει ο Παναθηναϊκός.

«Ο παίκτης συνεχίζει να ακούει προσφορές, και μία από τις πιο σημαντικές ήρθε από την Αθήνα, καθώς διαπραγματευόταν όλη την περασμένη εβδομάδα με τον Ολυμπιακό, αν και αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν καρποφορήσει και τελικά ναυάγησαν. Η ομάδα, λοιπόν, τώρα, που μπήκε δυνατά, για να πάρει τον παίκτη της Μπάρτσα, είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά από κάποια δύσκολα χρόνια ”γκρεμίζει” την αγορά.

Η ελληνική ομάδα έχει κάνει μια τεράστια πρόταση στον Μίροτιτς, η οποία θα εγγυάται τέσσερα εκατομμύρια ευρώ καθαρά για καθεμία από τις επόμενες δύο σεζόν. Μία προσφορά, που δύσκολα απορρίπτεται και που, αν προχωρήσει, θα οδηγούσε σε προσπάθεια συμφωνίας με την Μπάρτσα, για να φύγει ο παίκτης και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό».

  Συγκλονιστικός Ομπράντοβιτς - Η ατάκα σε Σλούκα πριν το ματς

Παράλληλα ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Arale Weisberg έγραψε στο Twitter ότι η Αρμάνι είναι αυτή που βρίσκεται σε θέση οδηγού  για να πάρει τον Νίκολα Μίροτιτς, με τη Μονακό, τον Ερυθρό Αστέρα και τον Παναθηναϊκό να ακολουθούν, με τους πάντες να περιμένουν τις εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό πήρε Γκραντ ο Αταμάν: “Δημιουργία και καλός αμυντικός – Προσωπικότητα στο παιχνίδι – Δουλευταράς”
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: