Αποκάλυψη Ζέρβα για αντί-Σλούκα – Νέο μεγάλο όνομα στη λίστα Μπαρτζώκα – Ενδιαφέρον και από Φενέρ! (Vid)


Αποκάλυψη Ζέρβα για αντί-Σλούκα – Νέο μεγάλο όνομα στη λίστα Μπαρτζώκα – Ενδιαφέρον και από Φενέρ! (Vid)



Νέα σενάρια για τον παίκτη που προορίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για αντί-Σλούκα.

Για την υπόθεση του Γιώργου Τανούλη, την υπομονή που έχει ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι μέχρι να ξεδιαλύνει το τοπίο και την εκτίμησή του για τον Κόρι Χίγκινς, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων ανέφερε αρχικά, ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας προσπαθούν να ρίξουν την τιμή του 21χρονου σέντερ, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται του χρόνου με τον Προμηθέα και ο παίκτης επιθυμεί τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Έτσι, εξέφρασε την άποψη πως στο τέλος θα βρεθεί η λύση και ο παίκτης θα γίνει μέλος της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, παίρνοντας τη θέση του έκτου Έλληνα στο ρόστερ.

Για τις υπόλοιπες μεταγραφικές προσθήκες, τόνισε πως οι Πειραιώτες θα πάνε για τρεις μεταγραφές, έχουν υπομονή για να επιλεχθούν οι κατάλληλες περιπτώσεις, ενώ σχολίασε πως, πιθανότατα, θα αποκτηθεί πρώτα ο γκαρντ αντί του φόργουορντ μιας και σε αυτή τη θέση υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες επιλογές.

Τέλος, έκανε την εκτίμησή του και για τον Κόρι Χίγκινς, αναφέροντας ότι αν μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα μπορεί να απασχολήσει τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τη Φενέρμπαχτσε και αν επιλέξει ο Αμερικανός την τουρκική ομάδα, μπορεί να προκαλέσει ένα μεταγραφικό ντόμινο που μπορεί να επηρεάσει και τους Πειραιώτες.

  Γκαγκαλούδης: «Δικαιώθηκε ο Σλούκας που πήγε στον ΠΑΟ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενεργοποιεί plan b για αντί-Βεζένκοφ ο Μπαρτζώκας – Εκεί στρέφεται για “4άρι” μετά το “ναυάγιο” με Μίροτιτς! (Vids)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: