Αδιανόητο σενάριο για Μπακαμπού και Ολυμπιακό!


Αδιανόητο σενάριο για Μπακαμπού και Ολυμπιακό!



Ένα τελείως τρελό σενάριο έχει φουντώσει τις τελευταίες ώρες, μετά την πρόταση της Γαλατασαράι στον Γαλλοκονγκολέζο φορ.

Τι κι αν πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από την Αλ Νασρ του Ντουμπάι; Ο Σεντρίκ Μπακαμπού δεν αποκλείεται πλέον να σπάσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο των ΗΑΕ, επειδή δεν αρέσει στην σύζυγό του η ζωή στην αραβική χώρα, και να πάρει μεταγραφή και πάλι στην Ευρώπη!

Το τελευταίο σενάριο έχει να κάνει με την Γαλατασαράι, η οποία φέρεται να προσφέρει στον Γαλλοκονγκολέζο στράικερ συμβόλαιο γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει στο “κάδρο” και πάλι, σύμφωνα με νέες φήμες που κυκλοφορούν.

Όσο οι Ερυθρόλευκοι δεν κλείνουν κάποιο επιθετικό, τόσο το θέμα με τον Μπακαμπού θα παραμένει ανοιχτό, αφού για να σκέφτεται ο παίκτης το ενδεχόμενο να παίξει στην Ευρώπη με την τουρκική ομάδα, κανείς δεν θα μπορούσε να αποκλείσει μια νέα κρούση του Ολυμπιακού, σε ένα σενάριο που θα ήταν ιδιαίτερα… τρελό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στόπερ Ch. League για Ολυμπιακό – Πήγε να “κόψει” την μπάλα στον Ντιμπάλα – “Περιπέτεια” με ντόπινγκ! (Vid)

 
 


Πηγή
  Πού θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός, η αδυναμία της Βίλα - 25%!
 

Διαβάστε επίσης: