Χυδαία ψέματα για Σαββίδη – Δεν έγινε ξαφνικά… φτωχός – Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ


Χυδαία ψέματα για Σαββίδη – Δεν έγινε ξαφνικά… φτωχός – Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ



Οι φήμες που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη, η αντίδραση της ΠΑΕ, οι μεταγραφές και η λανθασμένη επικοινωνία…

ΠΑΟΚ: Πολλά, διάφορα και πολύ περίεργα ακούγονται στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα για τον Ιβάν Σαββίδη, με αρκετά από αυτά να ξεπερνάνε ακόμα και τα όρια του χυδαίου, όχι μόνο του ψέματος (σ.σ. δεν χρειάζεται να τα μεταφέρουμε, όποιος ζει στην πόλη, καταλαβαίνει…).

Σε συνέχεια του κλίματος που υπάρχει, δημοσίευμα στη Θεσσαλονίκη ανέφερε ότι δεν έγινε η προγραμματισμένη επένδυση στη Σουρωτή (κάποιο καινούργιο εργοστάσιο που ΘΑ έκανε ο Ιβάν), αν και ποτέ στο προσχέδιο και τις προγραμματικές δηλώσεις δεν υπήρχε τέτοιου τύπου επένδυση. Δεν είναι ότι καθυστέρησε να δώσει τα χρήματα για την επένδυση όπως λένε, δεν υπήρχε καμία τέτοια προγραμματισμένη επένδυση εκεί.

Για να τα βάλουμε σε μια σειρά: Έχει πρόβλημα για να στείλει λεφτά στην Ελλάδα ο Ιβάν, καθώς το απαγορεύει η Ρωσία να φύγουν κεφάλαια από τη χώρα λόγω των γεωπολιτικών εξελίξεων ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν λεφτά στην τσέπη τού Σαββίδη που συνεχίζει να βρίσκεται στο Ροστόφ, αφού εκεί είναι ο μεγαλύτερος κύκλος των εργασιών του.

Τι προσπαθεί να κάνει ο Σαββίδης μέχρι να τελειώσει αυτή η κατάσταση; Προσπαθεί να κάνει όλες τις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα οικονομικά αυτάρκεις: Από τον ΠΑΟΚ μέχρι τη Σουρωτή. Γιατί πολλά χρήματα από τη Ρωσία δεν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα αυτή την περίοδο, τελεία και παύλα.

  Οι εκπληκτικές ασίστ του Σλούκα στο Game 4 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό και από πάνω να στηρίξει ο κόσμος της ομάδας; Με το να υπήρχε επιτελείο στον ΠΑΟΚ που να “σηκώσει” αυτού του τύπου την ενημέρωση: “Πωλήθηκε ο Ίνγκι Ίνγκασον, αν έρθει μια ακόμα προσφορά επιπέδου για κάποιον ποδοσφαιριστή θα φύγει κι εκείνος, αλλά ο κόσμος χρειάζεται να στηρίξει με διαρκείας και να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας“. Αυτό θα έπρεπε να βγουν και να πουν.

Στο τέλος της γραφής, το ποδόσφαιρο είναι και… τέχνη: Δεν θα λείψουν, αγωνιστικά, από τον ΠΑΟΚ για παράδειγμα οι Κούρτιτς και Ολιβέιρα (που λάμβαναν 2+ εκατ. ευρώ τον χρόνο μαζί!), αντίθετα μπορεί να έρθουν άλλοι παίκτες στη θέση τους, με λιγότερα χρήματα που να τα πάνε ακόμα καλύτερα. Ποιος όμως θα το έκανε αυτό, όταν ακόμα και ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι απενεργοποιημένος, παραγωνισμένος και, άρα, αποστασιοποιημένος από την ΠΑΕ;

Για να το κλείσουμε: Δεν είναι (μόνο) το οικονομικό το θέμα τού Δικέφαλου αυτό το διάστημα, καθώς αργά ή γρήγορα η εισροή κεφαλαίων από τη Ρωσία θα αρχίσει ξανά να “τρέχει”. Δεν πρόκειται να κρατήσει για πάντα ο πόλεμος της Ρωσίας με την Ουκρανία. Ένα μάζεμα χρειάζεται να γίνει στην ΠΑΕ για να έχει αυτάρκεια (με τηλεοπτικό συμβόλαιο στα 8 εκατ. ευρώ όταν ο Παναθηναϊκός, για παράδειγμα, πήρε 11 εκατ. ευρώ, δεν είναι και τόσο εύκολο να υπάρξει αυτάρκεια!) και να αλλάξει η λογική στα μεγάλα συμβόλαια που δεν προσφέρουν – Όπως έγινε ήδη.

  «Και τώρα… ελάτε στο ΟΑΚΑ - Πάρτι του Ολυμπιακού στη βίλα

Δεν φτώχυνε ο Σαββίδης ούτε σταμάτησε να ενδιαφέρεται για την ομάδα. Άλλη διαχείριση στην εξωστρέφειά της χρειάζεται η ΠΑΕ, καλύτερη ενημέρωση, για να καταλάβουν και οι οπαδοί τι πραγματικά ισχύει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην της Τότεναμ φέρνει ο Άρης – “Σφήνα” σε μεταγραφή ΠΑΟΚ η ΑΕΚ – Ιδανικός αντι-Ίνγκασον ο Μπράμπετς


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: