Τσακίρης: "Στην τελική ευθεία του Πισάρο και του Αραούχο" – Έρχεται… μαραθώνιος με Σαχτάρ


Τσακίρης: “Στην τελική ευθεία του Πισάρο και του Αραούχο” – Έρχεται… μαραθώνιος με Σαχτάρ



Έτοιμη για διπλό… χτύπημα είναι η Ένωση μιας και οι υποθέσεις του Μεξικανού χαφ και στόπερ έχουν μπει στην τελική ευθεία, παίκτες που έχει επιλέξει ο Ματίας Αλμέιδα για την ενίσχυση της ομάδας.

ΑΕΚ: Θέμα ημερών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ροντόλφο Πισάρο στην Ένωση, ενώ όπως παράλληλα σημείωσε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και αυτή του Νέστορ Αραούχο είναι σε πολύ καλό δρόμο και είναι πιθανό να υπάρχουν άμεσα θετικές εξελίξεις.

«Ο Πισάρο δεν πήγε στην προπόνηση της Ίντερ Μαϊάμι, λύνει το συμβόλαιό του και λογικά την άλλη εβδομάδα θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει. Σε καλό δρόμο είναι και η υπόθεση του Αραούχο, οι συζητήσεις με την ομάδα του συνεχίζονται και αναμένεται η κατάληξη της υπόθεσης. Είναι δύο παίκτες που αποτέλεσαν πρώτες επιλογές του Αλμέιδα, ο οποίος εγγυάται για την ποιότητά τους», τόνισε.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε και στην προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία, τονίζοντας ότι ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε να χαλαρώσει τους παίκτες του μιας και ακολουθεί το πολύ απαιτητικό φιλικό παιχνίδι με την Σαχτάρ την Πέμπτη (13/7).

  Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός στον τελικό Conference

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μαγείρεμα” με Μπράμπετς, Plan b με Γάλλο – Μεταγραφικό κατόρθωμα Αλμέιδα – Απόφαση Μαρτίνεθ για Ελ Αραμπί!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: