Ατάκες… φωτιά από πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ – "Άνετα ξανά η Ένωση πρώτη, 3ος – 4ος ΠΑΟΚ και Άρης"


Ατάκες… φωτιά από πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ – “Άνετα ξανά η Ένωση πρώτη, 3ος – 4ος ΠΑΟΚ και Άρης”



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην πρόεδρος της Ένωσης όπου αναφέρθηκε τόσο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και για το τι βλέπει ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Στράτος Γιδόπουλος: Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις που έγιναν για τα στημένα παιχνίδια στις οποίες εμπλέκονται πρόεδροι ομάδων. Παράλληλα κατέθεσε τις εκτιμήσεις του για το Πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Ζούμε στην Ελλάδα. Πείτε μου ένα όνομα παράγοντα που εμπλέκεται σε αυτά που ακούγονται. Από τους προέδρους που εμπλέκονται εννοώ. Η Ιντερπόλ μπορεί να αναφέρει και τα ονόματα των προέδρων.

Βασικά καταλαβαίνω πως θα είμαστε υπό την αμφισβήτηση, εάν αυτά ισχύουν ή όχι. Θα πρέπει να περιμένουμε. Δεν λέω ότι δεν στήνονται αγώνες. Θέλω να ακούσω όμως ότι αυτοί είναι οι κατηγορούμενοι που έχουν το τεκμήριο της αθωότητας. Και πρέπει να αποδειχθεί έως το τέλος της διαδικασίας. Αν μιλάτε για παράγοντες που ασχολούνται επί χρόνια, αυτό είναι σοβαρό θέμα.

Το παράνομο στοίχημα ξεκίνησε από την Αγγλία και τον Γκρόμπελαρ. Εδώ οι παίκτες στην δεύτερη κατηγορία εισπράττουν τον κατώτατο μισθό. Έχουν φθάσει στο σημείο οι παίκτες να παίζουν τα κόρνερ. Τον αναγκάζεις τον παίκτη να παίζει τα κόρνερ ή τις κίτρινες κάρτες. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες στην δεύτερη εθνική που ζουν από τις παροχές που δίνει το κράτος. Όπως το ίδιο ισχύει και για τους παράγοντες της πρώτης εθνικής, που εισπράττουν χιλιάδες ευρώ από τα τηλεοπτικά.

Λέω ότι η ομάδα μου, η ΑΕΚ, θα πάρει άνετα το Πρωτάθλημα. Το ίδιο είπα και πέρυσι και δικαιώθηκα. Λέω ξανά ότι οι κινήσεις που γίνονται είναι συγκεκριμένες. Ο Ολυμπιακός για παράδειγμα, παίρνει παίκτες από ομάδες που έπεσαν. Και σε μεγάλες ηλικίες είναι οι παίκτες που παίρνουν στον Πειραιά. Μιλάμε για μία ομάδα που έφερε παίκτες όπως ο Ριβάλντο, ο Τζιοβάνι.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μία εσωστρέφεια το τελευταίο διάστημα. Οι δημοσιογράφοι κάνουν κουμάντο στον Ολυμπιακό. Όχι όλοι. Πέντε ή έξι.

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Έκανε λάθος ο Σισέ και τον αποκεφάλισαν άμεσα. Τον Ντόη δεν τον πείραξαν για ανάλογο λάθος. Τον Ρέαμπτσιουκ, τον αριστερό μπακ τον “έφαγα픨. Ο Μαρινάκης έδειξε μία σιδερένια πυγμή και τους έκανε κουμάντο πριν από μερικά χρόνια. Τώρα όχι δεν το έχει κάνει.

Μακάρι ο ΠΑΟΚ να μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό, αλλά δεν κάνει τίποτα απολύτως. Αυτή η κακομοιριά που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, πληγώνει. Κάνει μεταγραφές ο Άρης και ο ΠΑΟΚ δεν κάνει. Το έχει ακούσει κανείς αυτό στη Θεσσαλονίκη; 

Οι τρεις καλοί παίκτες αν έρθουν, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον τρεις μήνες για να ενσωματωθούν. Σας λέω ότι η ΑΕΚ θα πάρει πανεύκολα το πρωτάθλημα. Και ο Παναθηναϊκός θα βγει δεύτερος και θα μας κοντράρει. Πέρυσι δεν είχε ρόστερ. Φέτος έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα. Τρίτος θα είναι ο Ολυμπιακός. Και τέταρτος θα είναι ο ΠΑΟΚ ή ο Άρης. Αυτή είναι η εκτίμησή μου για την νέα σεζόν.

Αυτή την στιγμή και οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης είναι ισοδύναμες. Μακάρι να διαψευστώ και να δυναμώσει ο ΠΑΟΚ για να έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα”, είπε ο Στράτος Γιδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τίναξε την μπάνκα” ο Γιαννακόπουλος – Πόσα εκατομμύρια κοστίζει ο νέος ΠΑΟ – Ρίχνει +10 για… Dream Team!


Πηγή
  Λιθουανός δημοσιογράφος για το ΠΑΟ - Μακάμπι: «Η σειρά έχει
 

Διαβάστε επίσης: