Ξεφεύγουν τα νούμερα: "Ο Μίροτιτς κοστίζει 31.000 ευρώ την ημέρα… "


Ξεφεύγουν τα νούμερα: "Ο Μίροτιτς κοστίζει 31.000 ευρώ την ημέρα… "



Υποχρεωμένη η Μπαρτσελόνα να τον αφήσει ελεύθερη, δεν γίνεται να χαθεί άλλος χρόνος!

O Νίκολα Μίροτιτς παραμένει «δέσμιος» της Μπαρτσελόνα, απογοητεύοντας τους «μνηστήρες» του και καθιστώντας το μέλλον του μακριά από τη Βαρκελώνη ακόμη πιο… περίπλοκο.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Μαυροβούνιου (πολιτογραφημένος Ισπανός) φόργουορντ, Ιγκόρ Κρέσπο, διαβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο RAC1 ότι η κατάσταση απέχει πολύ από το να επιλυθεί.

Όπως επισήμανε, δεν υπάρχει κάποια επίσημη επικοινωνία για την αποχώρηση του πελάτη του από την Μπαρτσελόνα: «Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Μας είπαν ότι θέλουν να συνεχίσουν χωρίς αυτόν, αλλά δεν υπάρχει τίποτα γραπτό ή κάτι επίσημο. Είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα. Η τελευταία επικοινωνία έγινε στις 28 Ιουνίου. Χθες το βράδυ έλαβα μια κλήση από τον νόμιμο εκπρόσωπο του συλλόγου για να μιλήσω σήμερα».

Αυτό σημαίνει, όπως επανέλαβε, ότι ο Μίροτιτς έχει συμβόλαιο και αποτελεί παίκτη της Μπαρτσελόνα και πως, αν δεν επιλυθεί η κατάσταση, ο παίκτης θα παρουσιαστεί κανονικά στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου σε Ισπανία και Euroleague.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι αυτή η κατάσταση, όσο συντηρείται, κοστίζει πολλά χρήματα στην «Μπάρτσα». Συγκεκριμένα, 31.000 ευρώ την ημέρα: «Το συμβόλαιο είναι κλιμακωτό, αυτό που δεν έχουν εξηγήσει είναι ότι, αν έχουμε ένα μέσο όρο όλα τα χρόνια, την πρώτη χρονιά παίζει για το 20 τοις εκατό των συμφωνηθέντων, τη δεύτερη για το 50, την τρίτη για το 75%… Η Μπάρτσα ζήτησε αυτό το σχήμα. Δεν μου φαίνεται λογικό να επωφελείστε από τα πρώτα χρόνια που χρεώνετε λιγότερο και μετά να μην θέλετε να πληρώσετε τα δύο τελευταία χρόνια. Τώρα κερδίζουμε 31.000 ευρώ την ημέρα» είπε.

Και πρόσθεσε ο ατζέντης του: «Έτσι είναι αδύνατο να λυθούν τα πράγματα. Από την Μπάρτσα θα εξαρτηθεί αν θα συνεχίσει ή όχι. Δεν μπορούμε να υπογράψουμε τίποτα με κανέναν, γιατί είναι ακόμα παίκτης της. Δεν υπάρχει απόλυση, μόνο δημόσια και ιδιωτική επικοινωνία ότι θα απολυθείτε. Παρ’ όλα αυτά, φαντάζει μία ακραία κατάσταση, με τον Μίροτιτς στον πάγκο ή στην κερκίδα τη νέα σεζόν. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να διαπραγματευτούμε. Δεν κλείνουμε ποτέ το κανάλι της επικοινωνίας. Ο Νίκολα ήθελε να βοηθήσει τον σύλλογο. Ο μισθός μειώθηκε δύο φορές, την τρίτη φορά άλλαξε συμβόλαιο και την τέταρτη ήταν επίσης πρόθυμος να βοηθήσει».

  Ντέμης: "Δικαιολογώ τον Αλμέιδα γιατί..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο για το μέλλον του; Ο Κρέσπο υπογράμμισε γι’ ακόμη μία φορά το μεγάλο «ενδιαφέρον» από άλλες ομάδες, ενώ δεν απέκλεισε και τη Ρεάλ Μαδρίτης από τη διεκδίκηση του: «Δεν ξέρω. Δεν το αποκλείω, αυτή τη στιγμή είναι παίκτης με συμβόλαιο. Αν αποφασίσουν να κοινοποιήσουν την απόλυση ή καταλήξουμε σε συμφωνία, τότε θα είναι ελεύθερος και μπορεί να πάει όπου θέλει. Όσο έχει συμβόλαιο, βρίσκεται σε μια κατάσταση που μας εμποδίζει να πάρουμε μια απόφαση. Δεν έχουμε μιλήσει για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν είναι ελεύθερος θα ασχοληθούμε, καλό θα ήταν να φτάσουν σε συμφωνία».

Ο Κρέσπο, που είναι εκπρόσωπος και του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, τον οποίο έχει βάλει στο… «στόχαστρό» της η Μπαρτσελόνα, δήλωσε επίσης ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ενδιαφέρον για τον παίκτη, ενώ δεν υπάρχει προσφορά. «Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι πρώτα να κλείσουμε τα ανοιχτά μέτωπα. Μόλις λυθεί η κατάσταση του Νίκολα, θα μπορούμε να μιλήσουμε για οτιδήποτε» κατέληξε.


Πηγή
  Τί έφταιξε για την ήττα ΑΕΚ με ΠΑΟΚ; Απαντήσεις Άκη Ζήκου
 

Διαβάστε επίσης: