Μεταγραφάρα ο Άρης: "Σαν τον Κάμπορα ο Μορόν – Θέλει χρόνο η ομάδα"


Μεταγραφάρα ο Άρης: “Σαν τον Κάμπορα ο Μορόν – Θέλει χρόνο η ομάδα”



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος παλαίμαχος των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που έχει ο Ισπανός φορ που απέκτησε η ομάδα και τι μπορεί να δώσει.

Χαβιέ Χαβίτο: Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” στο Metropolis 95.5 και σχολίασε τη μεταγραφή του Λορέν Μορόν στους “κιτρινόμαυρους”, καθώς οι Θεσσαλονικείς συμφώνησαν τόσο με τον Ισπανό, όσο και με τη Μπέτις, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία κίνηση.

«Ο Μορόν δεν είναι καθαρό εννιάρι, που κρατάει τη μπάλα και θα μπει μόνος του στην περιοχή, γενικώς δεν περιμένει τη μπάλα μέσα στην περιοχή, κινείται. Έχει καλό σουτ τόσο έξω από την περιοχή, όσο και μέσα σε αυτήν. 

Τα περισσότερα γκολ που πέτυχε στην Ισπανία προήρθαν ενώ εκείνος ήταν σε κίνηση, είτε από αντεπιθέσεις, είτε ερχόμενος από το δεύτερο δοκάρι κλπ. Έχει καλή αντίληψη βρίσκεται στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή. Του αρέσει το συνδυαστικό ποδόσφαιρο.

Δεν είναι ποδοσφαιριστής που κάνει πολλές ντρίμπλες, έχει καλή ταχύτητα. Αυτό που του αρέσει είναι να είναι σε κίνηση, να είναι σταματημένος. Μπορεί να αγωνιστεί και ως δεύτερος επιθετικός. 

Δεν είναι σαν τον Αμπρέου, που κρατούσε τη μπάλα, μοιάζει περισσότερο με τον Κάμπορα, οποίος βρισκόταν συνέχεια σε κίνηση».

  Έσκασε κι άλλη καμπάνα σε Τονάλι για παράνομο στοιχηματισμό

Για τις πολλές μεταγραφικές κινήσεις του Άρη το φετινό καλοκαίρι: «Δεν μου αρέσουν οι πολλές αλλαγές, γιατί σημαίνει ότι ξεκινάς από το μηδέν. Μια καινούρια ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο από τον προπονητή, ώστε να περάσει στους παίκτες τι θέλει από εκείνους», είπε ο Χαβιέ Χαβίτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίχνουν χρήμα ΑΕΚ-ΠΑΟ, “μαζεύει” τα έξοδα ο Ολυμπιακός – Πρόβλημα ο… Μαρσέλο – Διαφωνίες στον ΠΑΟΚ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: