Αποκαλύψεις από Νικολογιάννη – Μέχρι τότε το θέμα στόπερ για ΠΑΟ – Τι ισχύει για Βέλεθ


Αποκαλύψεις από Νικολογιάννη – Μέχρι τότε το θέμα στόπερ για ΠΑΟ – Τι ισχύει για Βέλεθ



Συνεχίζεται η αναζήτηση των Πράσινων για την εύρεση του κατάλληλου παίκτη για τη θέση των στόπερ με τον έμπειρο ρεπόρτερ να αναλύει την κατάσταση και να αναφέρεται στο θέμα που έχει προκύψει για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Τάσος Νικολογιάννης: Για το ζήτημα του στόπερ που αναζητούν εδώ και καιρό στο Παναθηναϊκό μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ενώ πήρε θέση και για τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Φραν Βέλεθ να επιστρέφει στο Τριφύλλι.

«Θα είναι διαθέσιμος πιθανότατα ο Σένκεφελντ, όχι οι Ιωαννίδης και Τσέριν που έχουν χάσει προπονήσεις. Πιστεύω θα δούμε μια ενδεκάδα που θα είναι κοντά σε αυτά που έχει στο μυαλό του ο προπονητής και στην πορεία θα γίνουν αλλαγές. Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν αύριο το πρωί ηλεκτρονικά».

Για τη μεταγραφή στόπερ: «Το θέμα που καίει όλους είναι αυτό του στόπερ. Ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει πολύ, κάτι που έχω επαναλάβει, αλλά δε σου πάνε και όλα όπως θες εσύ. Η περίπτωση του χαφ με τον Βιλένα πήγε καλά, η αυτή του αριστερού μπακ με τον Μλαντένοβιτς, αλλά και του δεκαριού με τον Τζούριτσιτς. Αυτή του στόπερ δεν έχει πάει καλά. Θα πρέπει να έρθει ένας καλός παίκτης. Το ποιος θα είναι μπορεί να το ξέρουμε μέχρι αύριο. Είμαστε στην τελική φάση και θα μάθουμε. Πάντως μέχρι τώρα δεν έχει σχέση με όλα όσα έχουν γραφτεί».

  Παναθηναϊκός: Τερίμ φεύγει, φέρνει.. Μεντιλίμπαρ ο Αλαφούζος

Για τα όσα γράφτηκαν για τον Βέλεθ: «Δεν υπάρχει θέμα Βέλεθ. Υπήρχε ένα ενδιαφέρον από τον ίδιο να επιστρέψει, αλλά δεν προχώρησε κάτι», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που “τέλειωσε” ο Μαρτίνεθ στην Αυστρία – Καμπανάκι και για Πασχαλάκη – Πρόταση από Ch. League!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: