Μόλις έσκασε: Απάντησε στον Παναθηναϊκό ο Παπαγιάννης – Απόφαση για την καριέρα του!


Μόλις έσκασε: Απάντησε στον Παναθηναϊκό ο Παπαγιάννης – Απόφαση για την καριέρα του!



Ο Έλληνας σέντερ ενημέρωσε τους Πράσινους για την απόφασή του. 

Την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη ανακοίνωσε στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Παπαγιάννης!

Οι φήμες που αναπτύχθηκαν από χθες το απόγευμα τόσο στην Ελλάδα από τον δημοσιογράφο Σωτήρη Βετάκη, όσο και στην Τουρκία από τον Τύπο της χώρας, επιβεβαιώθηκαν κι έτσι ο διεθνής Έλληνας σέντερ θα αποχωρήσει από τους Πράσινους έπειτα από πέντε χρόνια.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε καταθέσει πρόταση σχεδόν 3 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια στον Παπαγιάννη, καθώς ο Εργκίν Αταμάν είχε εισηγηθεί την παραμονή του, όμως ο 26χρονος ψηλός αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή στην καριέρα του, ενημερώνοντας τις πρώτες πρωινές ώρες Ελλάδας από τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται, για την οριστική του απόφαση να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη.

Στην ομάδα του Ιτούδη ο Παπαγιάννης θα βρει στη θέση “5” τους Τζόναθαν Μότλεϊ και Σερτάν Σανλί και πλέον το Τριφύλλι είναι αναγκασμένο να βγει στην αγορά για παίκτη στα σέντερ, αφού εκεί υπάρχουν πλέον μόνο δύο παίκτες, ο Ματίας Λεσόρ και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενεργοποιήθηκε η βόμβα Μίροτιτς με ένα μόνο τηλεφώνημα!


Πηγή
  Πότε βγαίνουν τα εισιτήρια για το Game 5 του ΠΑΟ
 

Διαβάστε επίσης: