Αυτή ήταν η τεράστια πρόταση ΠΑΟ σε Παπαγιάννη – Η διαφορά με Φενέρ – Έκπληξη Αταμάν με τον αντικαταστάτη!

Πόσα χρήματα έδωσε το Τριφύλλι στον Έλληνα άσο και πώς κινούνται πλέον οι Πράσινοι στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Οι δρόμοι του Γιώργου Παπαγιάννη και του Παναθηναϊκού χώρισαν οριστικά. Ο διεθνής σέντερ ενημέρωση τους «πράσινους» ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φενερμπαχτσέ.

Ο Παπαγιάννης ήταν εδώ και εβδομάδες σε διαπραγματεύσεις με τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να προσπαθούν να τον αποκτήσουν. Τελικά οι Τούρκοι υπερίσχυσαν και πλέον ο Παπαγιάννης αποτελεί παρελθόν μετά από πέντε χρόνια. 

Ο Big Pap θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τη Φενέρμπαχτσε. Οι απολαβές του 26χρονου ψηλού θα φτάσουν τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ για αυτό το διάστημα, συμπεριλαμβανομένων κάποιων μπόνους για επίτευξη στόχων, ατομικών και ομαδικών. Τα χρήματα που του προσέφερε ο Παναθηναϊκός για νέο διετές συμβόλαιο δεν έχουν πολύ μεγάλη απόκλιση αφού η τελική πρόταση ήταν 3 εκατομμυρίων ευρώ (σσ. 1.3 εκατομμύρια ευρώ για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου και 1.7 εκατομμύρια ευρώ για τον δεύτερο).

  "Δέχτηκε 3 γκολ αντί για 5-6 με ΑΕΚ"!

Το Τριφύλλι πλέον κινείται για την απόκτηση σέντερ και επιθυμούν να το κλείσουν άμεσα το θέμα και ήδη ο Αταμάν και οι συνεργάτες ψάχνουν παίκτες και στην Αμερική!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Κεραυνοί” Γιαννακόπουλου για Παπαγιάννη και Ιτούδη λόγω Ντόρσεϊ – “Δεν τον αφήνεις να έρθει στον ΠΑΟ”! (Vid) 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: