Επέλεξε τη Μπάγερν και απέρριψε την Παρί ο Χάρι Κέιν – Ναι μεν, αλλά…


Επέλεξε τη Μπάγερν και απέρριψε την Παρί ο Χάρι Κέιν – Ναι μεν, αλλά…



Ο 30χρονος αρχηγός της εθνικής Αγγλίας και ρέκορντμαν της Τόττεναμ, Χάρι Κέιν κοινοποίησε στη διοίκηση των «Spurs» την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο Μόναχο, ωστόσο η διαφορά της προσφοράς των Γερμανών (70εκ.), από την αδιαπραγμάτευτη ζήτηση των Άγγλων (100) παραμένει στα 30εκ.

Έχοντας το πράσινο φως του ποδοσφαιριστή, και μεγαλύτερου σκόρερ στην ιστορία της Τότεναμ, η Μπάγερν θα προσπαθήσει μες στο Σαββατοκύριακο ν’ αυξήσει στα 90εκ. την προσφορά της θυσιάζοντας τον πρώην μέσο επιθετικό της Λίβερπουλ, Σάντιο Μανέ που πιθανότατα επιστρέψει στην Premier League (Νιουκάσλ;), όχι όμως με λιγότερα από 20εκ.

Ο Κέιν, που όπως αποκάλυψε ο αδελφός του και μάνατζέρ του μόλις απέρριψε πρόταση 100εκ. για να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, στην περίπτωση που δεν τα βρουν Μπάγερν και Τότεναμ θ’ αναγκαστεί να παραμείνει στο Λονδίνο ένα ακόμη χρόνο, έως το επόμενο καλοκαίρι όταν θα λήξει το συμβόλαιό του μένοντας ύστερα ελεύθερος, αλλά στερώντας παράλληλα από τους Λονδρέζους τη δυνατότητα να βγάλουν χρήματα από την πώλησή του.

  "Φαβορί πλέον στη σειρά με τη Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός"


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: