Αντεπίθεση Ολυμπιακού – Διαπραγματεύσεις με φορ, "θηρίο" από Γιουνάιτεντ και Μουρίγιο – Αλλάζει η 11αδα!


Αντεπίθεση Ολυμπιακού – Διαπραγματεύσεις με φορ, "θηρίο" από Γιουνάιτεντ και Μουρίγιο – Αλλάζει η 11αδα!



Κορδόν και Μαρτίνεθ θα προσπαθήσουν τα επόμενα 24ωρα να κλείσουν μεγάλες τρύπες του ρόστερ…

Μεταγραφικό ντεμαράζ ετοιμάζει τις επόμενες ημέρες ο Ολυμπιακός, καθώς ο Αντόνιο Κορδόν συζητάει με αρκετές ομάδες και ποδοσφαιριστές και σύντομα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις.

Βάσει των ρεπορτάζ των σημερινών εφημερίδων, οι Πειραιώτες έκαναν νέα επαφή με τον Ράφα Μιρ της Σεβίλλης για την επίθεση, ωστόσο η περίπτωσή του παραμένει ακριβή. Ο 26χρονος φορ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον ισπανικό σύλλογο και ο Αντόνιο Κορδόν τον θεωρεί τον κατάλληλο για να καλύψει το κενό που άφησε ο Σεντρίκ Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης. Σύμφωνα με τις ισπανικές πηγές, τα «θέλω» της Σεβίλλης είναι κάπως γνωστά. Ο σύλλογος θέλει να πουλήσει τον έμπειρο επιθετικό και να βάλει τα ταμεία της κάποια λεφτά από τα συνολικά 16 εκατ. ευρώ που δαπάνησε το καλοκαίρι του 2021 για να τον πάρει από τη Γουλβς.

  Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - "Τέλος" ξένος άσος της ομάδας

Από εκεί και πέρα, το όνομα του Μάρκος Αντρέ παραμένει στους υποψήφιους για την θέση «9», ενώ ο Πρωταθλητής αποκαλύπτει πως για την άμυνα εξετάζεται ο 29χρονος ύψους 1,89μ. Ερίκ Μπαϊγί, που ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φέτος έπαιξε δανεικός στη Μαρσέιγ, τη στιγμή που η υπόθεση του ελεύθερου Μαρκ Μπάρτρα παραμένει στο τραπέζι, αν και είναι δύσκολη.

Το νέο όνομα που προστέθηκε στην «ερυθρόλευκη» λίστα, είναι αυτό του 31χρονου αριστερού μπακ-χαφ Τζέφερσον Μουρίγιο, που μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: