Μεταγραφικές εξελίξεις στον Άρη – "Φουλάρει" για παίκτη ο Παλίκουτσα

Μετά την οριστική συμφωνία με τον Λόρεν Μορόν, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης έφθασε πλέον στις 13 μεταγραφές, έχοντας σχηματοποιήσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν.

Άρης: Μετά την οριστική συμφωνία με τον Λόρεν Μορόν, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης έφθασε πλέον στις 13 μεταγραφές, έχοντας σχηματοποιήσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν.

Υπάρχει και συνέχεια όμως μιας και οι κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Πλέον όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στην απόκτηση ενός στόπερ, που θα πλαισιώσει τους έμπειρους και βασικούς Μπράμπετς και Φαμπιάνο και το νεαρό Ελληνογερμανό Αηδόνη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται σύντομα να κλείσει κι αυτό το μέτωπο. Προφανώς ο κεντρικός αμυντικός που θα έρθει θα θεωρείται ως… τρίτος στην ιεραρχία.

  Παναθηναϊκός: Τερίμ φεύγει, φέρνει.. Μεντιλίμπαρ ο Αλαφούζος

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 1.5 εκ. δολάρια για τον αντι-Παπαγιάννη ο Γιαννακόπουλος – NBAer του Ραζνάτοβιτς – Εξαιρετικός αμυντικός!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: