Ήττα με προβλήματα και… πειράματα για ΠΑΟΚ – "Καμπανακι" για Κοτάρσκι, ανεβαίνει ο Νάρεϊ πριν… την Ευρώπη


Ήττα με προβλήματα και… πειράματα για ΠΑΟΚ – "Καμπανακι" για Κοτάρσκι, ανεβαίνει ο Νάρεϊ πριν… την Ευρώπη



Σε ένα αρκετά… χορταστικό ματς ο Ρουμάνος τεχνικός έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα, με τον Κοτάρσκι να δέχεται τρία γκολ και τον Νάρεϊ να δείχνει πως έχει επιστρέψει δυναμικά μετά τον τραυματισμό του.

Σε ένα τρελό πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-2 από την Βέστερλο, η οποία δεν είχε την παραμικρή διάθεση για… δοκιμές, σε αντίθεση τους Θεσσαλονικείς!

Ο Νάρεϊ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5΄, οι Βέλγοι έκαναν το 2-1 με γκολ στο 14΄ και στο 15΄, για να ισοφαρίσει ο Τόμας στο 17΄, προτού γίνει το 3-2 από τους Βέλγους στο 64΄, το οποίο έκρινε και το ματς.Πάντως, ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίζει σε 11 ημέρες αγώνα για το Conference League, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Λουτσέσκου να κάνει αρκετές δοκιμές, παρότι μπαίνει στην τελική ευθεία των αγώνων με την Μπεϊτάρ και σίγουρα θα πρέπει να προβληματιστεί αρκετά για το αμυντικό σκέλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής της Βέστερλο πήρε αρκετά σοβαρά τον αγώνα και δεν είχε την παραμικρή διάθεση για πειράματα με την ομάδα του να έχει να δώσει ένα ακόμη φιλικό, στις 22 Ιουλίου με την Βίλεμ και στη συνέχεια κάνει πρεμιέρα στο βελγικό πρωτάθλημα στις 29 Ιουλίου στην έδρα της Έπεν.

Ενδεικτικό ο κόουτς των Βέλγων έκανε τις πρώτες του αλλαγές στο 83΄!!! Πάντως, αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό πριν τους επίσημους αγώνες με τους Ισραηλινούς, οπότε ο Λουτσέσκου θα πρέπει να φτιάξει πολλά πράγματα.

  "Τέλος ξένος από Ολυμπιακό - Φεύγουν δύο από ΠΑΟ - «Τρέλα» με Καρλίτος"

Το ματς:

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος άνοιξε μόλις στο 5΄! Σε εκείνο το σημείο έβγαλε μπαλιά ο Ράφα Σοάρες από τα αριστερά και μετά από τις κόντρες ευνοήθηκε ο Νάρεϊ, ο οποίος έκανε το 1-0, στο σουτ που έπιασε από πλάγια θέση. Η… ασπρόμαυρη χαρά δεν κράτησε για πολύ, μιας και η βελγική ομάδα ισοφάρισε σε 14, με τον Ματσούο να πιάνει ένα τρομερό σουτ, έξω από την περιοχή και ο Κοτάρσκι ήταν ανήμπορος να αντιδράσει!

Μάλιστα, η άμυνα του ΠΑΟΚ… πάγωσε, με τους Βέλγους να κάνουν την ολική ανατροπή, μέσα σε λίγα δεύτερα. Στο 15΄ λοιπόν έγινε το 2-1, όταν ο Κωνσταντέλιας έκανε λάθος και η μπάλα κατέληξε στον Γιόου, ο οποίος έκανε το 2-1, αφήνοντας… ξανά άγαλμα τον Κοτάρσκι!

Ο αγώνας συνέχισε να έχει τρελό… ρυθμό και ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-2 στο 17΄! Ο Νάρεϊ έβγαλε μπαλιά και αυτή κατέληξηε στον Μπράντον Τόμας, ο οποίος έκανε το 2-2, με τον τερματοφύλακα της Βέστερλο να τραυματίζεται προσωρινά στην φάση. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε κάπως με την Βέστερλο να χάνει την νέα της φάση στο 36΄ όταν είχε δοκάρι με ένα τρομερό σουτ του Φιξέλς! Στο 38΄ οι Βέλγοι έχασαν και άλλη ευκαιρία, ωστόσο αυτή τη φορά ο Κοτάρσκι είπε όχι στον Ματσούο, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ. Ο ΠΑΟΚ έχασε επίσης μεγάλη ευκαιρία στο 39΄, με τον Τζίμα να αστοχεί σε τετ α τετ, ενώ στην επόμενη φάση ο Σβαμπ έπιασε ανάποδο ψαλίδι, με τον Γκίλεκενς να διώχνει σε κόρνερ.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αισθητά πιο πεσμένος και η πρώτη ουσιαστικά φάση, έμελλε να γίνει και γκολ για τους Βέλγους, στο 64΄.

Σε εκείνο το σημείο, ο Γιορντάνοφ έκανε ωραία κίνηση και πάσα στον Ντάτσι που με δυνατό σουτ κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι για το 3-2.

  "Εκτοξεύτηκε" στα 25 εκατ. ο Μανδάς - Όχι στην Φιορεντίνα, πάει στην Εθνική

Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος ήταν… υπνωτισμένος και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 76΄ για να κάνει την πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο μέρος. Εκεί, έγινε καλή προσπάθεια και γύρισμα του Λύρατζη από τα δεξιά, ωστόσο έδιωξε η άμυνα της Βέστερλο.

Στο 79΄ο Γκορντεζιάνι έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά και γύρισμα προς τον Κωνσταντέλια που εκτέλεσε εξ επαφής όμως ο Γιορντάνοφ παρενεβλήθη και έδιωξε σε κόρνερ!

Οι αρχικές ενδεκάδες

Η ενδεκάδα της Βέστερλο:

Γκίλεκενς, Φιξέλ, Μπος, Μάντσεν, Γκιουμουσκαγιά, Γιόου, Ντάτσι, Ταγκίρ, Γιορντάνοφ, Νόισταντερ, Ματσούο

Η ενδεκάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου:

Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ρ. Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Μπράντον, Π. Τζίμας


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: