Απίστευτη εξέλιξη! Κατάσχεση σε ακίνητο πρώην παράγοντα του Άρη, για χρέη της ΠΑΕ!


Απίστευτη εξέλιξη! Κατάσχεση σε ακίνητο πρώην παράγοντα του Άρη, για χρέη της ΠΑΕ!



Καμία εκκαθάριση δεν έχει γίνει τελικά στην παλιά ΠΑΕ Άρης, όπως φαίνεται μέχρι τώρα, δεδομένου ότι υπάρχει και νέα κατάσχεση που έφτασε με δικαστικό επιμελητή, σε πρώην παράγοντα της ΠΑΕ Άρης.

Άρης: Καμία εκκαθάριση δεν έχει γίνει τελικά στην παλιά ΠΑΕ Άρης, όπως φαίνεται μέχρι τώρα, δεδομένου ότι όπως αποκαλύπτει η SFINA.GR υπάρχει και νέα κατάσχεση που έφτασε με δικαστικό επιμελητή, σε πρώην παράγοντα της ΠΑΕ Άρης!

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Αντώνης Ζαμπέτας, μιλώντας στο SFINA.GR: “Μου ήρθε με δικαστικό επιμελητή, κατάσχεση για κτίριο στο οποίο βρίσκεται η επιχείρησή μου και είμαι κάτοχος του 33% αυτού. Καμία εκκαθάριση δεν έχει γίνει, τα δυο σπίτια μου είναι υπό κατάσχεση και έρχεται τώρα και νέα κατάσχεση για ένα ακόμη ακίνητο, το κτίριο της επιχείρησης. Δεν ξέρω πώς να τα αντιμετωοπίσω όλα αυτά…”

Η κραυγή αγωνίας του Αντώνη Ζαμπέτα, δεν εισακούγεται από κανέναν, αλλά η Πολιτεία έχει υποχρέωση να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν …

  Αλλαγή δεδομένων στην Μπαρτσελόνα: Δεν μένει ο Τσάβι

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη στον Ολυμπιακό – Στην έξοδο νέα μεταγραφή, παίκτης 2.5 εκατ. – Τέλος με απόφαση Μαρτίνεθ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: