Η Αραράτ αντίπαλος του Άρη μετά από θρίλερ – 4-4 και πρόκριση στα πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Αραράτ αντίπαλος του Άρη μετά από θρίλερ – 4-4 και πρόκριση στα πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ)



Ένα απίστευτο ματς έγινε στην Αλβανία, με την Αραράτ να αποκλείει την Εγνατία στα πέναλτι και να τίθεται αντιμέτωπη με τον Άρη στον β’ προκριματικό του Conference League.

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Αραράτ στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, αφού η ομάδα από την Αρμενία πήρε μυθική πρόκριση στην έδρα της Εγνατία μετά από απίθανη ματσάρα (2-2 κανονική διάρκεια, 4-4 παράταση, 4-2 στα; πέναλτι)!

Με το σκορ του πρώτου αγώνα στην Αρμενία στο 1-1, η Εγκνάτια προηγήθηκε δύο φορές στο δεύτερο ματς με τα γκολ των Μαδέιρος (4’) και Κάσα (36’), όμως η Αραράτ-Αρμένια είχε ισάριθμες «απαντήσεις» με τα τέρματα των Εζά (17’) και Καστανέιρα (58’). 

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-2 στο 108’ με τον Ντουαμενά. Η ομάδα απ’ την Αρμενία, ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία… λέξη της και με δύο γκολ απ’ τους Γιένε (110’) και Μπουένο (114’) έφερε τα… πάνω-κάτω. Κι ενώ όλα έδειχναν πως θα «καθάριζαν» οι Αρμένιοι, ήρθε ο Ντουαμενά στο 120’+3’ για να ισοφαρίσει σε 4-4 και να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι.

Εκεί οι παίκτες της Αραράτ ήταν απόλυτα ψύχραιμοι από την «άσπρη» βούλα (σκόραραν οι Αλεμάο, Σερομπιάν Καστανέιρα, Γιένε), την ώρα που η Εγκνάτια αστόχησε σε δύο εκτελέσεις (Ζεϊνουλάι, Καμπουφί) με την πρόκριση να γέρνει οριστικά υπέρ της αρμενικής ομάδας.

Ο πρώτος αγώνας του Άρη με την Αραράτ θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου στο «FFA Academy Stadium» του Γερεβάν, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου (21:15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Πηγή
  Πάνω από Ναν ο Πόρτερ - Τον... θέλουν οι "αιώνιοι" - Έρχεται ο Φουρνιέ!
 

Διαβάστε επίσης: