Aτάκα Σαββόπουλου: "Καίγεται για στόπερ ο Άρης – Η επικρατέστερη ενδεκάδα για το ματς με την Αραράτ"!


Aτάκα Σαββόπουλου: "Καίγεται για στόπερ ο Άρης – Η επικρατέστερη ενδεκάδα για το ματς με την Αραράτ"!



Για την πρώτη αναμέτρηση με την Αραράτ, την ενδεκάδα που θα παρατάξει -εκτός απρόοπτου- ο Τόλης Τερζής και τη μεγάλη ανάγκη του Άρη για απόκτηση κεντρικού αμυντικού μίλησε ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των «κίτρινων» ανέφερε ότι ο τεχνικός του Άρη θα παρατάξει την ενδεκάδα με την περσινή πεπατημένη και χωρίς πολλές αλλαγές, με τον Κουέστα να κάθεται κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα ο Εμπακατά θα βρεθεί στο δεξί άκρο, δίδυμο στα στόπερ οι Φαμπιάνο και Οντουμπάτζο, ενώ στα αριστερά υπάρχει το δίλλημα με τους Ματαρίτα και Φεράρι.

Όπως τόνισε, στη μεσαία γραμμή και στο «6» θα βρεθεί ο Ζαν Ζουλ, εσωτερικοί χαφ οι Νταρίντα και Ρουπ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης φανέλα βασικού θα πάρει ο Γκρέι και στα άκρα θα αγωνιστεί ο Λουίς Πάλμα και η φετινή προσθήκη, Τζόναθαν Μενέντες.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως θα είναι «αυτοκτονία» αν δεν περάσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η Αραράτ δεν έχει δυνατή βάση, όμως, οι παίκτες του Τόλη Τερζή έχουν κάτω την… μπάλα και είναι προσγειωμένοι.

Τέλος, για τα μεταγραφικά ο Αλέξης Σαββόπουλος έκανε λόγο για μεγάλη ανάγκη του Άρη να κλείσει στόπερ μετά τον τραυματισμό του Μπράμπετς, ανέφερε ότι υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις και έκανε την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στις επόμενες ημέρες.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

  Με το ζόρι, όλοι να πείσουν τον Άρη ότι πρέπει να χάσει


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: