Ενημέρωση από Τσακίρη: "Θα πρέπει να ικανοποιηθεί στον απόλυτο βαθμό για να πουλήσει τον Γκαρσία η ΑΕΚ"


Ενημέρωση από Τσακίρη: "Θα πρέπει να ικανοποιηθεί στον απόλυτο βαθμό για να πουλήσει τον Γκαρσία η ΑΕΚ"



Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, όπως τα μετέφερε στον «αέρα» ο Γιώργος Τσακίρης.

Για το σίριαλ του καλοκαιρού που ακούει το όνομα Λιβάι Γκαρσία και τη θέση της ΑΕΚ που δεν… αλλάζει, μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» τόνισε ότι η στάση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ξεκάθαρη τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο 25χρονος δεν πωλείται και σίγουρα θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για τα πρώτα προκριματικά παιχνίδια του Champions League με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ή την Αστάνα.

Επίσης, ανέφερε ότι πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις, καθώς για να πει το «ναι» η ΑΕΚ θα πρέπει να ικανοποιήσει στον απόλυτο βαθμό τις απαιτήσεις της, οι οποίες -όπως εκτίμησε- μπορεί να είναι 20 εκατ. ευρώ αποκλειστικά για τα ταμεία της, πέραν του ποσοστού που κρατάει ο ατζέντης του Γκαρσία και η Μπεϊτάρ.

Τέλος, πρόσθεσε πως ο ίδιος ο παίκτης δεν πιέζει τις καταστάσεις για να αποχωρήσει, δεδομένα σκέφτεται τα όσα συμβαίνουν, ενώ και η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να βελτιώσει, κατά πολύ, τις οικονομικές του απολαβές, οι οποίες θα φτάνουν ετησίως στο ένα εκατ. ευρώ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

  Σενάριο Ελίασον σε ΑΕΚ - "Τελειώνει" 11αδάτος Ολυμπιακού;- Πώληση 10+ εκατ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: