Τεράστια βόμβα από NBA οι Αγγελόπουλοι – Καλύτερος του Τζέιμς – 20 πόντοι ανα παιχνίδι!


Τεράστια βόμβα από NBA οι Αγγελόπουλοι – Καλύτερος του Τζέιμς – 20 πόντοι ανα παιχνίδι!



Κλείνει το επόμενο 10ημερο η δυνατή μεταγραφή. Στο Λιμανι εξετάζουν περιπτώσεις από την Ευρώπη, όπως του Τζέιμς και του Σβεντ, όμως ο μεγάλος στόχος βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ολυμπιακός: Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στον Ολυμπιακό όσον αφορά στο θέμα του ξένου γκαρντ. Η κινητικότητα έχει να κάνει με τα συνεχή δημοσιεύματα, αλλά και με την πραγματικότητα.

Προχθές ήταν που γράφτηκε στην Ρωσία ότι οι Πειραιώτες επικοινώνησαν με τον Αλεξέι Σβεντ, που έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ. Πριν από λίγες ώρες προστέθηκε το όνομα του Μάικ Τζέιμς, που έχει συμβόλαιο με την Μονακό. Λίγο μετά την δημοσίευση της σχετικής πληροφορίας η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε ότι «δεν ασχολούμαστε με παίκτες, που έχουν συμβόλαιο».

Και την ίδια ώρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του εντατικοποιούν τις προσπάθειές τους, ώστε να βρουν ό, τι καλύτερο μπορούν από το ΝΒΑ.

Ο Κέντρικ Ναν παραμένει στο στόχαστρο, ενώ έχουν γίνει ως γνωστόν και επαφές με τον Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ, που ήταν στους Πίστονς και παλιότερα στους Χιτ.

  Γιαννακόπουλος: "Δική μου δουλειά οι διαιτητές - Ο τελευταίο

Για τον Ολυμπιακό έτσι όπως είναι τώρα ένας είναι ο κατάλληλος παίκτης αγωνιστικά: ο Σβι Μίχαϊλιουκ. Το πιθανότερο, όμως, είναι ότι ο Ουκρανός αν αποφασίσει να έρθει στην Ευρώπη θα το κάνει για τον Παναθηναϊκό.

Με τους Πειραιώτες να έχουν στρέψει αλλού την προσοχή τους, αναφέραμε άλλωστε τις περιπτώσεις του Ναν και του ΜακΓκρούντερ.

Από κει και πέρα υπάρχει και η περίπτωση να πάνε για μία πολύ μεγάλη έκπληξη. Για έναν παίκτη σαν τον Οστιν Ρίβερς ή τον Τι Τζέι Ουόρεν, που θα είναι μία τεράστια βόμβα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Τέτοιοι παίκτες δεν είναι εύκολο να έρθουν στην Ευρώπη, αλλά τώρα, που μιλάμε, στο ΝΒΑ οι κενές θέσεις στα ρόστερ των ομάδων είναι ελάχιστες. Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ.

Ειδικά ο Τι Τζέι Ουόρεν είναι παίκτης, που θα κάνει μεγάλη διαφορά στην Ευρώπη, αφού είναι σούπερ σκόρερ. Ο 30χρονος είχε και χρονιές στο ΝΒΑ με περίπου 20 πόντους ανά παιχνίδι, στοιχείο, που δείχνει την πολύ υψηλή του ποιότητα.

  "Για 3η σερί σεζόν δείχνει να... σβήνει ο ΠΑΟΚ"

Η αγωνία των φίλων του Ολυμπιακού για αυτό το θέμα έχει φτάσει στο κατακόρυφο, αλλά αναμένεται να έχουν πάρει απάντηση στο ερώτημά τους μέχρι τις 15 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλύτερο από τον Σβεντ ο Ολυμπιακός – NBAer φέρνει κόσμο στο αεροδρόμιο – “Παίζει” και έκπληξη από Ευρώπη


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: