"Για 3η σερί σεζόν δείχνει να… σβήνει ο ΠΑΟΚ"


“Για 3η σερί σεζόν δείχνει να… σβήνει ο ΠΑΟΚ”



Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, στάθηκε στη νέα κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, στις ευθύνες του Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και το κακό… finish του “δικεφάλου” για 3η σερί σεζόν.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετά και την ισοπαλία στη Λαμία, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Μιλώντας για την κακή εμφάνιση του «δικεφάλου» η οποία αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων ματς, ο ρεπόρτερ του σταθμού, στάθηκε στις ευθύνες που έχει ο Λουτσέσκου και που πρέπει να του επωμίζονται, όπως του πιστώνονται και οι επιτυχίες, ενώ υπενθύμισε ότι για 3η διαδοχική σεζόν, ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί ένα κακό φινάλε σε σεζόν, παρά το καλό του ξεκίνημα.

 

«Αυτό που έχει πάθει ο ΠΑΟΚ δεν το έχει πάθει καμία άλλη ομάδα. Αυτή την στιγμή, για 3η σερί σεζόν δείχνει να “σβήνει”. Η ευθύνη βαραίνει τον Λουτσέσκου, γιατί η ομάδα σβήνει στα χέρια του. Αυτός τον έφερε στην πιο επιτυχημένη του πορεία, με καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Όλες οι επιτυχίες είναι δικές του, αλλά και οι αποτυχίες τον βαραίνουν. Ομάδα ανήμπορη εντελώς ο ΠΑΟΚ.

Η Λαμία έπρεπε να κερδίσει κιόλας. Σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν φαίνεται να μπορεί να το γυρίσει. Έδειξε ότι δεν μπορεί να πάιξει απέναντι στον οποιονδήποτε. Πολύ κρίμα να χαλάσει έτσι αυτή η χρονιά στο φινάλε».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ με bullying σε ΠΑΟ! Τραγική έμπνευση Τερίμ, θλίψη ο ΠΑΟΚ


Πηγή
  Το Γουέμπλεϊ του Ολυμπιακού!
 

Διαβάστε επίσης: