Οι επόμενοι μετά τον Οζντόεφ – Δύο χαφ από το πάνω ράφι στη λίστα – Μπορούν τη διαφορά στον ΠΑΟΚ


Οι επόμενοι μετά τον Οζντόεφ – Δύο χαφ από το πάνω ράφι στη λίστα – Μπορούν τη διαφορά στον ΠΑΟΚ



Εκτός από τον Μογκάμεντ Οζντόεφ, τον 30χρονο Ρώσο διεθνή μέσο που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη το αργότερο έως την Δευτέρα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, δύο ακόμη ονόματα, βρίσκονται στο προσκήνιο για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς από την Ισπανική Χετάφε και ο Χόρχε Καρασκάλ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και οι δύο εφόσον έρθουν, θα αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της Metrosport για τον Σέρβο διεθνή Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο Δικέφαλος τηρεί μία στάση αναμονής. Το βασικό είναι να αποκτηθεί το αργότερο έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και είναι κάτι που το επιδιώκουν στον Δικέφαλο πολύ έντονα. Η δεύτερη επιλογή αφορά τον 25χρονο Κολομβιανό επιτελικό μέσο, που μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ, τον Καρασκάλ. Πρόσφατα είχε γραφτεί πως η Βάσκο ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, όμως το θέμα δεν προχώρησε όπως παραδέχθηκαν και οι βραζιλιάνοι.

Για τον Καρασκάλ, έχει δείξει προσωπικό ενδιαφέρον ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με πληροφορίες της σημερινής «Μ». Μάλιστα επειδή ο παίκτης ανήκει στην ΤΣΣΚΑ, έχουν γίνει συζητήσεις σε υψηλό επίπεδο, για την μετακίνησή του. Πρόσφατα είχε αναφερθεί πως ο ΠΑΟΚ δίνει 4,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του. Γενικά υπάρχει μία επιμονή για την απόκτηση και των δύο.

  Ξεκάθαρος ο Λαρεντζάκης! Έτσι πρέπει να πάει ο Ολυμπιακός

Πηγή: Metrosport


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: