Ξεκάθαρος ο Λαρεντζάκης! Έτσι πρέπει να πάει ο Ολυμπιακός


Ξεκάθαρος ο Λαρεντζάκης! Έτσι πρέπει να πάει ο Ολυμπιακός



Ο Έλληνας γκαρντ έκανε δηλώσεις σχετικά με το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Μπαρτσελόνα όπου αναφέρθηκε για τον τρόπο που πρέπει να τον προσεγγίσουν οι Ερυθρόλευκοι.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Για τον τρόπο που Ολυμπιακός πρέπει να προσεγγίσει το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Μπαρτσελόνα, μετά τη νίκη στην πρώτη αναμέτρηση, μίλησε ο Έλληνας γκαρντ στους εκπροσώπους του Τύπου.

Για το Game 2 με την Μπαρτσελόνα: “Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Το mindset μας είναι ίδιο με χθες. Ήταν απλά μία νίκη, θέλουμε άλλες δύο για το Final Four. Θα μπούμε στο παρκέ για να διεκδικήσουμε πάλι την νίκη, σαν να μην συνέβη το προηγούμενο παιχνίδι”.

Για το γεγονός ότι ήταν ψύχραιμος στις βολές που εκτέλεσε στο τέλος και τι σκεφτόταν:Δεν πέρασε κάτι σημαντικό από το μυαλό μου. Ξέρω ότι έχω την εμπιστοσύνη του κόουτς, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, ένιωσα ότι θα τις βάλω και πήγα και τις έβαλα, δεν είχα ιδιαίτερες σκέψεις“.

  Ο Μπουλούτ απάντησε για Ρότα και Κάρντιφ

Για το τι έπαιξε ρόλο στην νίκη: “Όλα έπαιξαν ρόλο. Η εμπειρία μας, η σκληράδα μας ως ομάδα και η ταυτότητά μας ότι παίζουμε άμυνα και κάθε φάση είναι ξεχωριστή. Το δείξαμε και χθες, κάναμε την πρώτη νίκη, συνεχίζουμε γιατί είναι μεγάλη σειρά και δεν μένουμε σε αυτό“, είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου για Αταμάν – “Εσύ κι εγώ εναντίον…”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: