"Αλλάζει το μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος – Πανέξυπνος… τους δουλεύει με Σπανούλη – Για F4 ο Παναθηναϊκός"!


“Αλλάζει το μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος – Πανέξυπνος… τους δουλεύει με Σπανούλη – Για F4 ο Παναθηναϊκός”!



“Το είπε, πρέπε να συναντηθεί με τους Αγγελόπουλος”! Ο Ανδρέας Παπαντωνίου σχολιάζει στο Sportdog τις ατάκες του ηγέτη του «Τριφυλλιού». Ποιά είναι τα βήματα που πρέπει να κάνει οπωσδήποτε.

Ατάκες που θα αφήσουν εποχή και «φτιάχνουν» τον κόσμο του Παναθηναϊκού εκστόμισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε συνέντευξη… ποταμό που παραχώρησε στο SDNA και στους Βασίλη Παπαθεοδώρου – Τόλη Κοτζιά. Ο ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ ξεδίπλωσε τις σκέψεις του για το μέλλον της ομάδας και το όραμα που έχει στο μυαλό του, μιλώντας για μπάτζετ 100 εκατ.Ευρώ σε βάθος τριετίας, ένα ΟΑΚΑ που να μοιάζει παραμυθούπολη, οπαδούς που θα δημιουργούν κορυφαία ατμόσφαιρα χωρίς ακρότητες, ενώ είπε και πολλά πράγματα για αντιπάλους και προσωπικότητες, που προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση.

Το Sportdog επικοινώνησε με τον βετεράνο άσο του Παναθηναϊκού και πρώην προπονητή, Ανδρέα Παπαντωνίου, προκειμένου να σχολιάσει ορισμένα από τα λεγόμενα του αφεντικού του «Τριφυλλιού».

«Αν κάνει αυτά που λέει θα αλλάξει το μπάσκετ. Πάει να το κάνει αμερικάνικο. Πάμε να μπούμε στην κανονικότητα πλέον, όπως πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός με αυτά που έκανε. Το θέμα είναι βρει χημεία η ομάδα, γιατί είναι καινούρια», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει πλέον παίκτες και προπονητή. Μπαίνει σε άλλη διάσταση. Έτσι πάμε για Φάιναλ Φορ».

Αναφερόμενος στις μεταγραφές που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στάθηκε σε αυτήν του Σλούκα. «Είναι ένα παιδί με τις Ευρωλίγκες του και την εμπειρία του. Καλή συντήρηση χρειάζεται μόνο. Γιατί η ηλικία φέρνει τραυματισμούς. Μην τον κάψουμε. Είναι παίκτης που θα δώσει ποιότητα, πασάρει, σκοράρει. Ο Παναθηναϊκός φέτος θα είναι ομάδα με εργαλεία», τόνισε.

Κληθείς να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό «γκανγκστερ» για τον Μπερτομέου είπε: «Είχε κόντρα μαζί του. Σκοτωνόταν. Λες και δεν ξέρει ο Δημήτρης τι γίνεται. Όλα είναι συμφέροντα».

  Το Top 10 της Euroleague από τα Game 4 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να αποκτηθούν ονόματα με… στάμπα «ερυθρόλευκη» όπως ο Ουόκαπ και Βεζένκοφ. «Πήραμε αυτούς που πήραμε και βλέπουμε. Του χρόνου θα έχουμε διορθωτικές κινήσεις. Φύγε εσύ έλα εσύ», είπε ο μπασκετάνθρωπος.

Ερωτηθείς για τη δήλωση που έκανε για Σπανούλη, ότι ο Παναθηναϊκός παίρνει πάντα τους κορυφαίους, υπονοώντας ότι αν φτάσει να γίνει ανάμεσα στους καλύτερους της Ευρώπης θα μπορούσε να επιστρέψει στην ομάδα ο Ανδρέας Παπαντωνίου ανέφερε για τον ηγέτη της ομάδας: «Είναι πανέξυπνος. Τους δουλεύει όλους και κάνει αυτά τα επικοινωνιακά παιχνίδια. Ας τον αφήσουμε τον Σπανούλη να δουλέψει και θα δούμε».

Ο κόουτς στάθηκε στη συνεννόηση με τον Ολυμπιακό, αλλά και τον κόσμο του Παναθηναϊκού. «Αυτά τα δύο πράγματα πρέπει να τα κάνει. Μπορεί να συναντήσει τους Αγγελόπουλους, να κάνουν μία παράλληλη σχέση και να χτιστεί κάτι όμορφο; Να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο και να ευχαριστιέται μπάσκετ. Να μην υπάρχουν βρισιές, καπνογόνα, και λέιζερ. Θα γίνουν όλα αυτά; Θα περιμένουμε!», ανέφερε και κατέληξε εκφράζοντας ένα επιμύθιο για τη συνομιλία μας:

«Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στις ράγες και πάει για Φάιναλ φορ».

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Δεν σταματάει ο Γιαννακόπουλος – “Πακέτο” Χεζόνια, Ταβάρες – Πρόταση και σε… γίγαντα 2.13μ. από το NBA!


Πηγή
  Ποντένσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τελικό»
 

Διαβάστε επίσης: