Τον ικέτευαν να μείνει – Η’ τώρα ή ποτέ, λέει η Μπάγερν Μονάχου


Τον ικέτευαν να μείνει – Η’ τώρα ή ποτέ, λέει η Μπάγερν Μονάχου



Πενήντα έξι χιλιάδες φίλαθλοι κατέκλυσαν το Tottenham Hotspur Stadium, χτισμένο στις στάχτες του ιστορικού «Ουάιτ Χαρτ Λέιν» και φωνάζοντας ρυθμικά, αλλά και ασταμάτητα το όνομά του ικέτεψαν τον Χάρι Κέιν να παραμείνει στο Λονδίνο.

 Η πρωτοφανής εκδήλωση αγάπης για τον 30χρονο αρχηγό της εθνικής Αγγλίας, πλέον όμως και της Τόττεναμ σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του Κυριακάτικου φιλικού αγώνα με το οποίο η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου νίκησε 5-1 την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ μάλιστα με 4 (!) γκολ του Κέιν, στο 38’ με πέναλτι, στο 50’, το ’55 και το 79’ πριν ο Σκάρλετ (94’) σημειώσει το 5ο και τελευταίο.

 Όσον αφορά το μέλλον του μεγαλύτερου σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της Τόττεναμ, θα πρέπει αναγκαστικά να διαλευκανθεί μες στην εβδομάδα, αφενός γιατί οι Spurs ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα στις 13 Αυγούστου, εκτός με τη Μπρέντφορντ. Αφετέρου γιατί και η Μπάγερν Μονάχου βιάζεται να τον ενσωματώσει το συντομότερο υπό τις οδηγίες του Τούκελ.

  Ελ Αραμπί: «Είμαστε εδώ γεμάτοι προσδοκίες»

 Το βέβαιο είναι ότι ο Κέιν, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ’24 έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο και συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στο Μόναχο. Βέβαιο είναι όμως επίσης, ότι η Τόττεναμ καθυστερεί την μεταγραφή γιατί ζήτησε ακατέβατα 100εκ. στερλίνες. Ενώ οι Γερμανοί «κατάλαβαν» 100εκ. ευρώ, ανεβάζοντας μέχρι στιγμής την προσφορά τους στα 86.2εκ. στερλίνες, ποσό που η Τόττεναμ απέρριψε. Η Μπάγερν πάντως, που περίμενε οριστική απάντηση μες στο Σαββατοκύριακο έστειλε στο Λονδίνο νέο τελεσίγραφο επιμένοντας ότι θα περιμένει ένα ακόμη 24ωρο πριν αποσύρει το ενδιαφέρον της.  


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: