Κίνηση ματ από Αλαφούζο για μεγάλη μεταγραφή – Αρπάζει τον… εκλεκτό του Μαρτίνεθ ο ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Κίνηση ματ από Αλαφούζο για μεγάλη μεταγραφή – Αρπάζει τον… εκλεκτό του Μαρτίνεθ ο ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Βραζιλιάνος άσος έχει εξαιρετικό βιογραφικό, εμπειρία από Ευρώπη και ισπανικό πρωτάθλημα και… παίζει πολύ δυνατά για να καλύψει την “τρύπα” που υπάρχει στο ρόστερ του Τριφυλλιού στη θέση “6”.

Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση αμυντικού χαφ φαίνεται πως έχει κεντρίσει την προσοχή του Παναθηναϊκού που θέλει να ενυσχιθεί στη συγκεκριμένη θέση. Ο λόγος για τον 23χρονο Βραζιλιάνο, Βινίσιους Σόουζα, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με την Εσπανιόλ στη La Liga καταγράφοντας 37 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με ένα γκολ και μία ασίστ.

Το όνομά του… έπαιξε πριν έναν μήνα ξανά στον ελληνικό Τύπο, καθώς ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή, αφού είναι το στυλ που θέλει στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ είχε εξαιρετική παρουσία υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού την τελευταία σεζόν στην Εσπανιόλ στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός (34 αγώνες, ένα γκολ και μία ασίστ στο πρωτάθλημα) και ήδη έχει μεγάλη ζήτηση.

  Αποκάλυψη Μπαρτζώκα για Παπανικολάου

Τα δικαιώματα του 24χρονου μέσου κατέχουν η Λόμελ (60%) και η Φλαμένγκο (40%), με τον παίκτη να δεσμεύεται με τη βελγική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στη διεκδίκηση του παίκτη μπήκαν η Μπράγκα και η Παλμέιρας, ενώ υπήρξαν δημοσιεύματα στην Βραζιλία περί ενδιαφέροντος της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Γουλβς.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: