Κετσετζόγλου: "Κατάπτυστη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ." – Σε μαύρο φόντο τα social της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)


Κετσετζόγλου: “Κατάπτυστη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.” – Σε μαύρο φόντο τα social της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)



Ο Κώστας Κετσετζόγλου καυτηρίασε τη στάση και την ανακοίνωση της αστυνομίας για τις ευθύνες της σχετικά με τη δολοφονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γελοία και κατάπτυστη χαρακτήρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συνθήκες της δολοφονικής επίθεσης που έγινε χθες βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχε τραγική συνέπεια τον θάνατο ενός 22χρονου φίλου της ΑΕΚ.

«Είναι γελοία η ανακοίνωση της αστυνομίας. Σαν να λέει πως υπήρχε ραντεβού για να παίξουν ξύλο, αλλά δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Εδώ υπήρχε επιδρομή, ήταν γνωστό ότι έρχονται Κροάτες. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και επέτρεψε να έρθουν αυτοί οι δολοφόνοι, να ενωθούν με οπαδούς του Παναθηναϊκού και να πάνε περπατώντας από τον ηλεκτρικό μέχρι το γήπεδο της ΑΕΚ. Έγινε ένα κακό που είχε προαναγγελθεί. Είδαμε την κατάληξη και είχαμε αυτή την κατάπτυστη ανακοίνωση της αστυνομίας», ανέφερε.

«Δυστυχώς μια μέρα χαράς που ο κόσμος περίμενε με τόση λαχτάρα μετατρέπεται σε κηδεία. Αν γίνει το παιχνίδι, πρέπει όσοι πάνε στο γήπεδο να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί. Αυτοί που είναι στο γήπεδο, η αποστολή της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, δεν φταίνε σε κάτι. Ήρθαν να παίξουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου», πρόσθεσε.

  Αποκάλυψη Ντέμη! Αυτόν τον Έλληνα εκτός αθλητισμού θαυμάζει

Η αναμέτρηση της Ένωσης με τη Ντινάμο αναβλήθηκε καθώς η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί οδήγησε προς αυτή την κατεύθυνση, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να παίρνει την απόφαση να αλλάξει σε μαύρες τις εικόνες στα προφίλ της στα social media στη μνήμη του 29χρονου, Μιχάλη.

“Μιχάλη, η ΑΕΚ δε θα σε ξεχάσει ποτέ! Παραδειγματική τιμωρία για τους δολοφόνους και τους υπεύθυνους!”, ήταν το μήνυμα των Κιτρινόμαυρων για τον αδικοχαμένο φίλο της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρέθηκε ο δολοφόνος του άτυχου ΑΕΚτζή – Πώς τον μαχαίρωσαν, τον χτυπούσαν ενώ ψυχορραγούσε! (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: