Ανατροπή με τον αμυντικό χαφ στον Παναθηναϊκό – Τι "παίζει" με Βίνι Σόουζα


Ανατροπή με τον αμυντικό χαφ στον Παναθηναϊκό – Τι “παίζει” με Βίνι Σόουζα



Νέα δεδομένα στο θέμα του αμυντικού μέσου στο Τριφύλλι. Τι συμβαίνει με τον Βίνι Σόουζα.

Προς τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ «οδεύει» ο Βίνι Σόουζα, ο οποίος είχε μπει στο «μικροσκόπιο» του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του και πλέον οι Πράσινοι στρέφονται σε άλλες λύσεις για τον παίκτη στο «6» που θα αποτελέσει το alter ego του Ρουμπέν Πέρεθ.

Η υπόθεση του Βραζιλιάνου μεσοαμυντικού, ο οποίος ανήκει στη City Group ήταν εξαρχής πολύ δύσκολη, καθότι για την απόκτησή του είχαν δείξει ενδιαφέρον κι ομάδες από πρωταθλή,ατα πολύ μεγαλύτερων «ταχυτήτων» όπως η Τζιρόνα (LaLiga) και οι Μπέρνλι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Premier League). Με την τελευταία να κερδίζει τη μάχη για την απόκτησή του, προσφέροντας 12 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του θηριώδους χαφ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportwitness.co.uk «…η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι πολύ κοντά στην υπογραφή του Βίνι Σόουζα από τη Λόμελ, εφόσον επιβεβαιωθούν οι τελευταίες πληροφορίες από τη Βραζιλία. Όπως καταγράφει ο Βένε Κασαγκράντε, οι “λεπίδες” είναι κοντά στην ολοκλήρωση του αμυντικού μέσου που ανήκει στη City Group. 

Τονίζεται πως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα ξοδέψει 12 εκατ. ευρώ για να πάρει τον 24χρονο στην Αγγλία για την 4η σεζόν του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Έχοντας αποκτηθεί με 2,5 εκατ. ευρώ από τη Φλαμένγκο, ο Βραζιλιάνος πέρασε τις τελευταίες σεζόν του δανεικός, πρώτα στη Μαλίν κι εν συνεχεία στην Εσπανιόλ, όπου αγωνίστηκε την αγωνιστική περίοδο 2022/23.

Η παρουσία του εκεί ήταν αρκετή για να πείσει τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, πως ήταν ο παίκτης που έψαχνε για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της και να αποφασίσει να ξοδέψει πολλά λεφτά για να τον αποκτήσει. Η Φλαμένγκο έχει διατηρήσει το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη στην αρχική συμφωνία της κι ως εκ τούτου θα λάβει περίπου 4,8 εκατ. ευρώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφήστε ήσυχο τον Γιοβάνοβιτς – Εκτός 11αδας ανέτοιμοι και… αγαπημένα παιδιά – Χωρίς φόβο και με Τσέριν


Πηγή
  Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου
 

Διαβάστε επίσης: