"Όλα ψέματα, ήμουν εκεί – Κανένα ραντεβού στη Φιλαδέλφεια – Κροάτες εγκληματίες και Έλληνες συνεργοί"!


“Όλα ψέματα, ήμουν εκεί – Κανένα ραντεβού στη Φιλαδέλφεια – Κροάτες εγκληματίες και Έλληνες συνεργοί”!



“Άστραψε και βρόντηξε” στα social media ο διεθυντής του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, αναφορικά με τα fake news που έκαναν λόγο για “ραντεβού” ανάμεσα σε οπαδούς της Ντιναμό με αυτούς της ΑΕΚ.

Θέση για όσα έγιναν χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια πήρε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι fake news τα όσα έκαναν λόγο για “ραντεβού” μεταξύ οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με αυτούς της Ένωσης.

Μάλιστα, στην ανάρτησή του ανέφερε και για Έλληνες συνεργούς, που “συνδέθηκαν” με τους χούλιγκανς της Ντιναμό, στην δολοφονική επίθεση έξω από την “OPAP Arena”.

 

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη:

“Δυστυχώς σε αυτές τις τραγικές ώρες που περνάμε, πρέπει να έχουμε στον νου μας και την προσπάθεια παραπλάνησης και δημιουργίας μιας εικόνα ανύπαρκτης. Κανένα «ραντεβού» δεν υπήρχε, εκτός από αυτό ανάμεσα στους Κροάτες εγκληματίες και τους Έλληνες συνεργούς τους, για να συντονιστούν και να συντελέσουν από κοινού το εκ προμελέτης έγκλημα τους. Στον χώρο πέριξ του Σπιτιού μας, όπως συμβαίνει κάθε μέρα και ειδικά πριν από σημαντικούς αγώνες, υπήρχαν ΑΕΚτζήδες που έπιναν τον καφέ τους στα γύρω μαγαζιά. Νέοι, μεγαλύτεροι, οικογένειες…

Προσωπικά έφυγα από το γήπεδο στις 21.30 κι έχω πλήρη εικόνα του συνηθισμένου του σκηνικού. Κι επίσης και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να υπάρχει οποιοδήποτε «ραντεβού» κι επί ένα δεκάλεπτο περίπου οι εγκληματίες επιδρομείς να καταδιώκουν και να χτυπάνε κόσμο που ήταν αιφνιδιασμένοι, ανοργάνωτοι και οι περισσότεροι δεν καταλάβαιναν καν τι συνέβαινε. Λίγο ντροπή έστω και τώρα δείξτε οι επαγγελματίες ψεύτες”.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτο ματς Κροατία, ρεβάνς στην “OPAP Arena” – Τι λένε τα ρεπορτάζ μετά την αναβολή – Δεν γίνεται η πρεμιέρα με Παναιτωλικό!


Πηγή
  Γκραντ: «Είναι ένα ματς… όλη η σεζόν»
 

Διαβάστε επίσης: