Με εκπλήξεις η αποστολή του Παναθηναϊκού με Μαρσέιγ – Η συμβολική κίνηση του Αλαφούζου


Με εκπλήξεις η αποστολή του Παναθηναϊκού με Μαρσέιγ – Η συμβολική κίνηση του Αλαφούζου



Ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το σπουδαίο ματς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έκανε μια σημαντική κίνηση ο ισχυρός άνδρας της ομάδας.

Με δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με το ματς με τη Ντνίπρο, θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός, καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκε τόσο ο Άνταμ Τσέριν όσο και ο Έρικ Πάλμερ – Μπράουν.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου και η αποστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ:

«Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο τη Μαρσέιγ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Σένκεφελντ.

Στην αποστολή της ομάδας μετέχουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς».

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος

  Χάρηκε τη νίκη του Παναθηναϊκού ο Πιτίνο

Παρουσία Γιάννη Αλαφούζο η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Μαρσέιγ για τον τρίτο προκριματικό του Champions League. 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με τον τρόπο αυτό, θέλει να δείξει πως είναι δίπλα στην ομάδα, παραμονή ενός κρίσιμου αγώνα και συνάμα δύσκολου αγώνα που θα κρίνει κατά πολύ το αν οι πράσινοι θα συνεχίσουν να έχουν ελπίδες για την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Θυμίζουμε ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε δώσει το παρών και στην τελευταία προπόνηση πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ντνίπρο στον επαναληπτικό της Λεωφόρου.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: