Σχόλιo από Αντύπα: "Ο Ολυμπιακός βάζει άρωμα… Αργεντινής στο ρόστερ του – Δύο ακόμα παίκτες"!

Σχόλιο από τον Αντύπα: Ο Ολυμπιακός ενισχύει το ρόστερ του με άρωμα… Αργεντινής, προσθέτοντας δύο ακόμα παίκτες!

Σχόλιo από Αντύπα: Ο Ολυμπιακός βάζει άρωμα… Αργεντινής στο ρόστερ του – Δύο ακόμα παίκτες!



Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Ηρακλή Αντύπα.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, με τις επικείμενες μεταγραφές του Σαντιάγο Έζε και του Φρανσίσκο Ορτέγκα από την Αργεντινή, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τις τελευταίες μέρες προκύπτουν πληροφορίες από την Αργεντινή και οι τελευταίες αφορούν τον Ορτέγκα, που φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού μπακ μετά την παραχώρηση του Ρεάμπτσιουκ. Το όνομά του είχε ακουστεί πριν από καιρό και τώρα φαίνεται πως προχωράει για άλλον Αργεντινό, μετά τον Έζε, που είναι επίσης διεθνής με την Κ23 της εθνικής Αργεντινής. Προέρχεται από γεμάτες σεζόν, είχε 26 συμμετοχές με την ομάδα του, και είχε φτάσει στα ημιτελικά με την Βελές του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Είναι σε καλή ηλικία, 23 ετών, και για αυτό φαίνεται πως είχε προκύψει η αναμονή για τον Καρντόνα, παρότι είχε κάνει δηλώσεις ο πρόεδρος της Λας Πάλμας για την παραχώρησή του σε κάποια ομάδα. Ο Καρντόνα ήταν σταντ μπάι και ο Κορδόν δούλευε μία άλλη περίπτωση. Ο Έζε αναμένεται να είναι μέχρι τη Δευτέρα στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός βάζει άρωμα… Αργεντινής στο ρόστερ του με δύο ακόμα παίκτες, μετά τον Φρέιρε που είναι ήδη μέλος της ομάδας. Ο Κορδόν ξέραμε ότι κοιτάει τη συγκεκριμένη χώρα της Λατινικής Αμερικής, πρόσθεσε.

Και αναφέρθηκε, κλείνοντας στο θέμα του Χουάνγκ και τη ρεβάνς με τη Γκενκ στο Βέλγιο: Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για τον Χουάνγκ, το θέμα του οποίου προέκυψε την ημέρα του αγώνα με την Γκενκ, για την οποία συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία για τη ρεβάνς στο Βέλγιο. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να σκοράρει για να βάλει δύσκολα στην αντίπαλό του, που ξέρει πως πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να επιτρέψει, σε καμία περίπτωση, να ελπίζει.

  Παναθηναϊκός: «Φουλάρει για Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας»


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: