Δικηγόρος Κροατών: "Φοβούνται αντίποινα από οπαδούς ΑΕΚ και Ολυμπιακού – Δεν είναι όλοι εγκληματίες"

Δικηγόρος των Κροατών: Υπάρχει φόβος για αντίποινα από τους οπαδούς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού – Όχι όλοι είναι εγκληματίες.

Δικηγόρος Κροατών: Φοβούνται αντίποινα από οπαδούς ΑΕΚ και Ολυμπιακού – Δεν είναι όλοι εγκληματίες



Έκκληση στις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κροατίας να λάβουν σοβαρά υπόψη την κατάσταση και να εξασφαλίσουν μια δίκαιη δίκη, έκανε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί 98 από τους συλληφθέντες για την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Χρειαζόμαστε τη βοήθεια της πρεσβείας της Κροατίας. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που θα πάνε φυλακή, αλλά δεν είναι εγκληματίες, τόνισε ο Καϊμάνακης. Πρόκειται για οπαδούς, νεαρούς άντρες 19, 20 και 21 ετών. Αυτά τα παιδιά πηγαίνουν σε υπερπλήρεις φυλακές όπου μπορεί να υπάρξουν αντίποινα από πολλούς Έλληνες φιλάθλους. Οι Κροάτες πρέπει να μείνουν μαζί για να είναι περισσότεροι και πιο ασφαλείς στη φυλακή, επισήμανε.

Ο Καϊμανάκης έκανε έκκληση στις ελληνικές και κροατικές αρχές να μην επιτρέψουν την υλοποίηση του σχεδίου των ανακριτών. Οι BBB μπορούν να βρίσκονται υπό κράτηση έως και 18 μήνες και σχεδιάζεται να χωριστούν σε πολλές μικρότερες ομάδες και να διανεμηθούν σε πολλές φυλακές όπου τους περιμένουν, όπως υποστηρίζει η πλευρά των συλληφθέντων, πολλοί Έλληνες χούλιγκαν, συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ του κροατικού Τύπου.

  Δεν τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ στη Λαμία - Οι φθορές αποκαταστάθηκαν

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της Sportske Jutarnji, εκτός από τους οπαδούς της ΑΕΚ που θέλουν να εκδικηθούν τον αποθανόντα φίλο τους, υπάρχουν πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού στις ελληνικές φυλακές που έχουν άριστες σχέσεις με οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και που ανυπομονούν να στείλουν τους BBB στη φυλακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο ρεπορτάζ για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια – Το κινητό καρφώνει τον δολοφόνο του Μιχάλη (BINTEO)

 
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: