"Αυτοκτονία" για τον Άρη! Αποκλείστηκε από Ντιναμό στα πέναλτι – Μοιραίος ο Οντουμπάτζο (ΒΙΝΤΕΟ)


"Αυτοκτονία" για τον Άρη! Αποκλείστηκε από Ντιναμό στα πέναλτι – Μοιραίος ο Οντουμπάτζο (ΒΙΝΤΕΟ)



Οι Κίτρινοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ, έχασαν στο 90λεπτο 2-1 από τους Ουκρανούς με γκολ που δέχθηκαν στο 45′ και στο 85′, στην παράταση άντεξαν με 10 παίκτες και τελικά… λύγισαν στα πέναλτι (6-5), με τον Οντουμάτζο να αστοχεί στην τελευταία εκτέλεση!

Δεν τα κατάφερε ο Άρης που αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι (6-5) από την Ντιναμό Κιέβο (κ.α. 2-1) σε αναμέτρηση για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League. Οι «κιτρινόμαυροι», που είχαν νικήσει με 1-0 στο πρώτο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τέρμα του Τζούρασεκ στο 38΄. Όμως, η Ντιναμό κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση με τέρματα των Βολόσιν (+45΄) και Καραβάεφ (85΄). Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας διεξήχθη στη «Σούπερμπετ Αρένα-Γκιουλέστι» του Βουκουρεστίου, ενώ στον επόμενο γύρο η Ντιναμό θα αντιμετωπίσει την τουρκική Μπεσίκτας.
Το πρώτο μισάωρο του αγώνα ήταν κακό με τις δύο ομάδες να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνά τους. Ο Άρης ευτύχησε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς το 39΄. Ο Κάρλσον κινήθηκε από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα για τον Πάλμα, ο οποίος με τη σειρά του βρήκε τον Τζούρασεκ, που σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους».

  Άρνε Σλοτ: O προπονητής που μισεί την άμυνα (BINTEO)

Η χαρά της ελληνικής ομάδας, όμως κράτησε μόλις 7 λεπτά, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Σίντορτσουκ έκανε το γέμισμα για τον Βολόσιν, που με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ντιναμό ήταν πιο αποφασιστική και κυνήγησε μέχρι τέλους το τέρμα που θα έστελνε το ματς στην παράταση. Αυτό ήρθε στο 85ο λεπτό όταν μετά από γέμισμα ο Καραβάεφ εκμεταλεύτηκε το γεγονός ότι ο Φεράρι άργησε να αντιδράσει και με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 2-1 για τους τυπικά γηπεδούχους. 

Η ελληνική ομάδα έχασε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις, όταν μετά από κόρνερ του Ματαρίτα, ο Φαμπιάνο έπιασε την κεφαλιά από πολύ ευνοϊκή θέση αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπούστσαν. 

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης ο Άρης έδειξε πιο φρέσκος και είχε την υπεροχή χωρίς ωστόσο να μπορέσει να σημειώσει ένα τέρμα. Δυστυχώς το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο καθώς ο Πάβιτσιτς υπέπεσε σε φάουλ, δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του στο παιχνίδι και αποβλήθηκε.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

Μπράζκο           1-0Φαμπιάνο          1-1Αντριέφσκι        2-1Μενέντεζ          Απέκρουσε ο ΜπούστσανΝτιαλό            3-1Ρουπ              3-2Πάρις             Απέκρουσε ο ΧουτεσιώτηςΦεράρι            3-3Μπενίτο           4-3Χριστοδουλόπουλος 4-4Ντίαμτσουκ        5-4Ζαμόρα            5-5Ντούμπιντσακ      6-5Οντουμπάτζο       Άουτ

Διαιτητής: Σεμπάστιαν Γκισχάμερ (Αυστρία)
Κίτρινες: Σιρότα, Αντριέβσκι – Πάβισιτς, Πάλμα, Ματαρίτα, Οντουμπάτζο
Κόκκινη : Πάβισιτς (δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις:  

  Απορεί ο Ντέμης με την εξαφάνιση του Μαντσίνι στον ΠΑΟ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούστσαν, Τίμτσουκ (72΄ Καραβάεφ), Ντιάτσουκ, Σιρότα, Ντούμπιντσακ, Γιαρμολένκο (106΄ Άντονι Πάρις), Σίντορτσουκ (72΄ Μπράζκο), Σαπαρένκο (72΄ Αντριέβσκι), Βολόσιν (81΄ Ντιαλό), Μπουγιάλσκι, Βανάτ (106΄ Μπενίτο)

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Χουτεσιώτης, Μοντόγια (59΄ Μενέντεθ), Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Τζούρασεκ (59΄ Ρουπ), Ζουλ, Νταρίντα (75΄ Πάβισιτς), Κάρλσον, Μορόν (82΄ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (82΄ Ματαρίτα)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: