"Ανηφορική" πρεμιέρα για τον Κυριακόπουλο στη "La Scala" του calcio


"Ανηφορική" πρεμιέρα για τον Κυριακόπουλο στη "La Scala" του calcio



Πρεμιέρα για το Campionato που επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο προσφέροντας, την Κυριακή το Ουντινέζε- Γιουβέντους και τη Δευτέρα, το Μπολόνια- Μίλαν

 Το Ίντερ- Μόντσα είναι ένα από τα τρία σημαντικά παιχνίδια της πρεμιέρας ενός Campionato που επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο προσφέροντας, την Κυριακή το Ουντινέζε- Γιουβέντους και τη Δευτέρα, το Μπολόνια- Μίλαν.

 Για τον Γιώργο Κυριακόπουλου, που πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός με τους Rossoblu’, ενώ φέτος επίσης δανεικός, πάντα από τη Σασουόλο, με τη Μόντσα αναμένεται να είναι μία πρεμιέρα δύσκολη, γιατί αύριο βράδυ στο «Μεάτσα» του Μιλάνο, γνωστό και ως «La Scala» του ιταλικού ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει βασικός στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη φιλόδοξη Ίντερ, φιναλίστ του τελευταίου Champions League. Για τη Μόντσα, ευχάριστη έκπληξη, πέρυσι στην παρθενική της παρουσία στη Serie A θα είναι η πρώτη χρονιά χωρίς τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Σίλβιο Μπερλουσκόνι, επί χρόνια «αφεντικό» και της Μίλαν.

  Μήνυμα του Ολυμπιακού στον κόσμο: «Τώρα είναι η ώρα να...»

 Οι πρωταθλητές Ιταλίας Νάπολι παίζουν στην έδρα της νεοφώτιστης Φροζινόνε, ενώ το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνουν τα παιχνίδια, Έμπολι- Βερόνα και Τζένοα- Φιορεντίνα.

 Την Κυριακή ξεχωρίζουν το Ουντινέζε- Γιουβέντους, το Σασουόλο- Αταλάντα, το Λέτσε- Λάτσιο και το Ρόμα- Σαλερνιτάνα. Ενώ τη Δευτέρα η Μπολόνια του Λυκογιάννη, που γράφτηκε ότι βρίσκεται πολύ κοντά και στον Βαγγέλη Παυλίδη της Άλκμαρ φιλοξενεί στο «Νταλ’ Άρα» τη Μίλαν που, εν αναμονή μίας πολύ πιθανής συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη θα παραταχθεί με 11 βασικούς ξένους και 4 μόνο Ιταλούς, στον πάγκο. Ελληνική παρουσία θα υπάρξει και στην Κάλιαρι, με τον 20χρονο Χρήστο Κουρφαλίδη (δανεικό τις δύο προηγούμενες σεζόν στη Φότζα), ν’ αναμένεται να παίξει κάποιο ρόλο στα πλάνα του Κλάουντιο Ρανιέρι στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τορίνο.      


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: