Φεύγει… τζάμπα ο Ελ Αραμπί – "Μεταγραφή της σεζόν στο Μαρόκο – Υπογράφει ξανά στον… Ολυμπιακό"!


Φεύγει… τζάμπα ο Ελ Αραμπί – “Μεταγραφή της σεζόν στο Μαρόκο – Υπογράφει ξανά στον… Ολυμπιακό”!



Η πρόταση που έχει στα χέρια του και ο αντικαταστάτης του. Ο Μαροκινός άσος έχει μία εξαιρετική προσφορά και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Τι θα κερδίσουν οι Πειραιώτες και το ρεπορτάζ για τον διάδοχό του.

Ολυμπιακός – Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Μακριά από το Λιμάνι φαίνεται ότι βρίσκεται το μέλλον του Μαροκινού άσου, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τη Γουιντάντ Καζαμπλάνκα για να υπογράψει συμβόλαιο μαζί της,

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ομάδα τής πατρίδας του έχει καταθέσει, ήδη, πρόταση στον παίκτη για να προκύψει συμφωνία, την ίδια στιγμή που στο sportdog έχετε διαβάσει ότι υπάρχουν σοβαρές σκέψεις έτσι κι αλλιώς για να ξεφορτωθούν το υψηλό συμβόλαιό του.

Ο Ελ Αραμπί έδειξε τα προηγούμενα χρόνια με τη φανέλα τού Ολυμπιακού ότι είναι ένας δεινός σκόρερ, με φοβερή αντίληψη του χώρου, καλή τεχνική, προφανώς και έφεση στο σκοράρισμα. Αλλά τα χρόνια δεν γυρίζουν πίσω για κανέναν και στα 36 του δείχνει ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει με συνέπεια βασικού τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Σε αυτή την περίπτωση, σαφώς, η λύση δεν είναι να κάθεται στον πάγκο για να παίρνει 2 εκατ. ευρώ, αλλά να βρεθεί μια φόρμουλα και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιώρη, που γνωρίζει πάρα πολύ καλά το ποδόσφαιρο στο Μαρόκο, προκειμένου να μας διαφωτίσει στην υπόθεση του Αραμπί.

  Ξέσπασε στον γιατρό ο Μάικ Τζέιμς (ΒΙΝΤΕΟ)

“Μεταγραφή της σεζόν ο Ελ Αραμπί – Στον Ολυμπιακό του Μαρόκου – Δύσκολα θα δώσει λεφτά στους Πειραιώτες”

“Ο πρόεδρος της Γουιντάντ έκανε σημαντικά βήματα για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Αραμπί και δεν αποκλειεται να υπάρξουν ανακοινώσεις άμεσα – Αυτό ακριβώς αναφέρει ο Τύπος της χώρας για την περίπτωσή του“, ανέφερε αρχικά ο Δ. Σιώρης μέσω του sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε για το αν η ομάδα από το Μαρόκο “καίγεται” για να υπογράψει μαζί του: “Θέλουν να αντικαταστήσουν τον Σαμπού, τον Σενεγαλέζο επιθετικό που πήγε στη Σαουδική Αραβία. Γράφουν ότι θα είναι η μεταγραφή της σεζόν, αν προχωρήσει”.

Τι τάξης μεγέθους είναι η συγκεκριμένη ομάδα;

“Είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Μαρόκου, είναι σαν τον Ολυμπιακό. πέρσι έχασε στις λεπτομέρειες στους τελικούς στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας”.

Μπορεί να δώσει χρήματα για να δελεάσει τον Ολυμπιακό;

“Οι ομάδες του Μαρόκου έχουν οικονομικά προβλήματα και δύσκολα μπορεί να δώσει χρήματα – Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να προσφέρει πολλά λεφτά για την αγορά του. Αλλά ίσως να είναι αρκετό αν καλύψει το συμβόλαιό που έχει στον Ολυμπιακό, την αμοιβή του δηλαδή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγουν δύο TOP ονόματα, 11αδατοι με Γκενκ – Σκάει μεγάλη μεταγραφή – “Δώρο” Γιοβάνοβιτς σε Ολυμπιακό!


Πηγή
  "Δέχτηκε 3 γκολ αντί για 5-6 με ΑΕΚ"!
 

Διαβάστε επίσης: