Τσακίρης ενόψει Ντιναμό – "Στην ΑΕΚ λείπει ο ρυθμός – Εφόσον προκριθεί θα…" – Αποκάλυψη για Γκατσίνοβιτς


Τσακίρης ενόψει Ντιναμό – “Στην ΑΕΚ λείπει ο ρυθμός – Εφόσον προκριθεί θα…” – Αποκάλυψη για Γκατσίνοβιτς



Ακούστε τα όσα μετέφερε για το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την Ένωση και τον επαναληπτικό ενάντια στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Για τα δεδομένα που άλλαξαν στις ημερομηνίες των αγώνων στο Champions League και θα βοηθήσουν την ΑΕΚ ν’ αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης ανέφερε ότι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα -εφόσον τσεκάρει το εισιτήριο επί της Ντινάμο το βράδυ του Σαββάτου- καλείται να ταξιδέψει άμεσα στο Βέλγιο και να τεθεί αντιμέτωπη με την Αντβέρπ, σε μια συνθήκη ιδιαίτερα δύσκολη και επίπονη, που θα έχει τη θετική της σημασία παρ’ όλα αυτά, καθώς θα δώσει στην ΑΕΚ το μοναδικό στοιχείο που της λείπει: αγωνιστικός ρυθμός σε επίσημα παιχνίδια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι υπενθύμισε την επιστροφή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και υπογράμμισε ότι προβάδισμα για την ενδεκάδα έχουν όσοι αγωνίστηκαν στο «Μάξιμιρ», προσθέτοντας ότι ίσως αλλάξει κάτι ο «Πελάδο» στις θέσεις των εξτρέμ και μπακ, πιο πολύ για να «φρεσκάρει» τους ποδοσφαιριστές του.

  Τέλος τα σενάρια για Λάρκιν: Εκεί υπέγραψε για 4 χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aνακοινώθηκε ο Σιώπης – Τεράστια έκπληξη με τη μεταγραφή του (ΦΩΤΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: