Δύσκολα βασικοί με ΠΑΟΚ οι τέσσερις νέοι του Άρη – Δεν αλλάζουν Μπράμπετς-Φαμπιάνο – Ψάχνεται για φορ


Δύσκολα βασικοί με ΠΑΟΚ οι τέσσερις νέοι του Άρη – Δεν αλλάζουν Μπράμπετς-Φαμπιάνο – Ψάχνεται για φορ



Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ των Κίτρινων εν όψει ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Για το ρίσκο που δεν φαίνεται ότι θα πάρει ο Άκης Μάντζιος στην Τούμπα, το ενδιαφέρον για το Ντουκουρέ και για το βάθος που έχει το ρόστερ του ο Άρης μίλησε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των Κίτρινων ανέφερε αρχικά ότι δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί κάποιος από τις τέσσερις, τελευταίες, μεταγραφές (Βέλεθ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Βεστράτε) στο αρχικό σχήμα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αφού το δίδυμο Μπράμπετς-Φαμπιάνο δεν αλλάζει, ο Πάρντο έχει κάνει αρκετές προπονήσεις αλλά δεν φαίνεται ότι προτιμηθεί, ενώ οι Σουλεϊμάνοφ και Βεστράτε ήρθαν τις τελευταίες ημέρες, παίζουν σε σύνθετες θέσεις και θα χρησιμοποιηθούν παίκτες με περισσότερο χρόνο, με τον Ντουκουρέ να έχει το προβάδισμα για το κέντρο.

Μάλιστα, μετέφερε πως για τον Ιβοριανό υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του τουρκικού πρωταθλήματος, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Όσον αφορά το θέμα του φορ, πρόσθεσε πως ο Άρης συνεχίζει να ψάχνεται για μια λύση που θα βοηθήσει ουσιαστικά πίσω από τον Λορέν Μορόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοβερές ατάκες από πρώην του Άρη – “Θέλει μεγαλύτερο μπάτζετ και περισσότερες μεταγραφές ο ΠΑΟΚ”


Πηγή
  Νάπολι, Μίλαν, Γιουβέντους για χαφ της Τότεναμ
 

Διαβάστε επίσης: