Σούπερ αποκάλυψη από τη Σερβία – "Χρυσό" συμβόλαιο Σαββίδη σε Ζίβκοβιτς


Σούπερ αποκάλυψη από τη Σερβία – “Χρυσό” συμβόλαιο Σαββίδη σε Ζίβκοβιτς



Προτεραιότητα για τον Δικέφαλο του Βορρά είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Σέρβου ποδοσφαιριστή και μάλιστα από την πατρίδα του ρεπορτάζ αναφέρει λεπτομέρειες από την πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Αποκαλύψεις σχετικά με το νέο συμβόλαιο που ετοιμάζεται να προσφέρει ο ΠΑΟΚ στον Σέρβο ποδοσφαιριστής κάνει ιστοσελίδα της πατρίδας του, με τον ίδιο αν την δεχθεί θα είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά.

«Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει βρει το ήσυχο καταφύγιό του στη Θεσσαλονίκη και προσφέρει φανταστικά παιχνίδια εδώ και χρόνια.

Από την αρχή της σεζόν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ, έπαιξε εννέα παιχνίδια, σημείωσε πέντε γκολ και οδήγησε την ομάδα στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Αυτός ήταν ο λόγος για τη διοίκηση του συλλόγου να προσφέρει στον Σέρβο εκπρόσωπο νέο συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια και έτσι να γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Να θυμίσουμε ότι ο Ζίβκοβιτς πήγε στη Θεσσαλονίκη πριν από τρία χρόνια και πολύ γρήγορα έγινε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σε 150 ακριβώς ματς σημείωσε 33 γκολ και σημείωσε 29 ασίστ.

Σε ό,τι αφορά την εθνική ομάδα, έχει καθιερωθεί πρόσφατα στο σύστημα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς και έχει τον ρόλο του δεξιού εξτρέμ», αναφέρει για το μέλλον του Αντρίγια Ζίβκοβιτς η ιστοσελίδα meridianbetsport.

  Champions League Live: Ρεάλ - Μπάγερν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Γκολτζής… Ντι Μαρία για Παναθηναϊκό – Μεταγραφή εκατομμυρίου – Θα έχει θέμα με Γιοβάνοβιτς”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: