Αποκάλυψη Ζέρβα για Λούντμπεργκ και Ολυμπιακό – Αυτά ισχύουν

Ο Ζέρβας αποκαλύπτει πληροφορίες για τον Λούντμπεργκ και την Ολυμπιακή ομάδα – Αυτά είναι αληθινά.

Αποκάλυψη Ζέρβα για Λούντμπεργκ και Ολυμπιακό – Αυτά ισχύουν



Το γεγονός ότι ο Σουηδός αποχώρησε από την Βίρτους Μπολόνια άνοιξε μεγάλη κουβέντα σχετικά με πιθανό ενδιαφέρον των Ερυθρόλευκων, με τον έμπειρο ρεπόρτερ να κάνει σχόλιο πάνω στο θέμα.

Νίκος Ζέρβας: Για την είδηση του Ίφε Λούντμπεργκ από την Βίρτους Μπολόνια και τα σενάρια για πιθανό ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σημειώνοντας πάντως πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στους Ερυθρόλευκους.

Μεταγραφικά δεν έχει προκύψει κάτι, ενώ για τα σενάρια περί Λούντμπεργκ, του Δανού γκαρντ που είναι εκτός πλάνων στην Βίρτους και θα αποχωρήσει, να πούμε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη. Ο Ολυμπιακός περιμένει να καθίσει η μπίλια στο ΝΒΑ με την πιθανή ανταλλαγή του Λίλαρντ, ώστε να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με αρκετούς παίκτες που περιμένουν και να κάνει τις επαφές του. Πιστεύω πως σε 5-10 μέρες θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα, τόνισε.

Για την γιορτή προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη: Θα είναι ένα πρωτοφανές οπτικοακουστικό θέαμα με μια μεγάλη παραγωγή που θα ενθουσιάσει όσους είναι εκεί ή θα το δουν από την τηλεόραση. Επίσης θα υπάρχουν πολλοί καλεσμένοι, κάποιοι που θα προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη. Δυστυχώς δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Υπάρχουν ακόμη εισιτήρια και είναι για όλα τα πορτοφόλια, σημείωσε ο Νίκος Ζέρβας.

  Υπονοούμενα για νέα "βόμβα" από Γιαννακόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με Ρεάλ – Ζήτησε παίκτη ο Μαρτίνεθ – Συζητά να μείνει ελεύθερος!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: