Αντιδράσεις για τον ορισμό – Ο VARίστας του ΑΕΚ-Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί για απίθανη γκάφα! (ΦΩΤΟ)


Αντιδράσεις για τον ορισμό – Ο VARίστας του ΑΕΚ-Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί για απίθανη γκάφα! (ΦΩΤΟ)



Η φάση που προκάλεσε την τιμωρία του Ούγκο Μιγκέλ, ο οποίος θα διευθύνει το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας την Κυριακή (17/9).

Ο Ούγκο Μιγκέλ ορίστηκε VAR στο μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Ο Πορτογάλος διαιτητής είχε γίνει θέμα συζήτησης τον περασμένο Αύγουστο στην Πορτογαλία εξαιτίας ενός σοβαρού λάθους, στο οποίο υπέπεσε.

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Κάσα Πία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Μιγκέλ μέτρησε κανονικά γκολ του Παουλίνιο της Σπόρτινγκ, το οποίο θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί για οφσάιντ

Ωστόσο, φαίνεται πως μπέρδεψε τις γραμμές που τοποθετήθηκαν, με αποτέλεσμα να κατοχυρώσει το γκολ στην Σπόρτινγκ. Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας παραδέχθηκε το λάθος, λέγοντας πως ο φορ της πρώην ομάδας του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου ήταν σε θέση οφσάιντ. «Η Επιτροπή Διαιτησίας λυπάται για όσα συνέβησαν στο ματς της Κάσα Πία με τη Σπόρτινγκ και η ομάδα VAR θα μείνει εκτός ορισμών επ’ αορίστου», ανέφερε η ανακοίνωσή της βάζοντάς τον στον… πάγο.

Πάντως, στο ριπλέι που δόθηκε για την υπόδειξη, έδειχνε πως ο Παουλίνιο ήταν οφσάιντ για εννέα εκατοστά, και όχι για 19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Βόμβα” Μαρινάκη στην ΕΠΟ – Ζητά αλλαγή διαιτητών στα ντέρμπι – “Αυτός τίναξε στον αέρα ματς του ΠΑΟ”


Πηγή
  Στην Ελλάδα ο Νιούμαν για Ιωαννίδη, συνάντηση με Παναθηναϊκό
 

Διαβάστε επίσης: