Εντατικά μαθήματα στον ΠΑΟΚ! Παλιοσειρές σε ρόλο δασκάλου για το ντέρμπι με Άρη – Διψά να παίξει ο Ντεσπότοφ

Ο Ντεσπότοφ, διψά να παίξει, λαμβάνει εντατικά μαθήματα από παλιοσειρές που υποδύονται τον ρόλο του δασκάλου, εν όψει του ντέρμπι με τον Άρη.

Εντατικά μαθήματα στον ΠΑΟΚ! Παλιοσειρές σε ρόλο δασκάλου για το ντέρμπι με Άρη – Διψά να παίξει ο Ντεσπότοφ



Συζητήσεις στα αποδυτήρια των ασπρόμαυρων για τη σημασία της αναμέτρησης της Κυριακής στην Τούμπα. Ο Βούλγαρος διεθνής δείχνει φουριόζος για το ματς

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή! Η ανυπομονησία μεγαλώνει, η δουλειά συνεχίζεται. Άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου περιμένουν την επιστροφή στην δράση και δουλεύουν για να είναι πανέτοιμοι.

 Τα νέα στον ΠΑΟΚ είναι ευχάριστα ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη. Όπως έγινε γνωστό στην προπόνηση της Πέμπτης (14/9) ο Ραχμάν Μπάμπα προπονήθηκε κανονικά και μπαίνει στα πλάνα του Λουτσέσκου για την σημαντική αναμέτρηση.

Σε φουλ ρυθμούς προπόνησης μπήκε και ο Εκόνγκ ενώ ο Φιλίπε Σοάρες έκανε ατομικό κι ο Μάρκος Αντόνιο συνέχισε το πρόγραμμα ένταξης που ακολουθεί, αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ όμως υπάρχουν νέα πρόσωπα και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Metrosport, οι παλιοσειρές κάνουν εντατικά μαθήματα στους νέους για τη σημασία της αναμέτρησης με τους κίτρινους. Υπήρχαν ντόπες στα αποδυτήρια και συζητήσεις για το μεγάλο παιχνίδι.

  Τρομερό σκηνικό με Λαρεντζάκη και Πρίντεζη

Νιώθει έτοιμος ο Ντεσπότοφ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μεγάλη δίψα να παίξει εναντίον του Άρη έχει ο πρόσφατα αποκτηθείς Κιρίλ Ντεσπότοφ. Ο Βούλγαρος διεθνής άσος ενσωματώθηκε πλήρως στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας. Και δηλώνει έτοιμος, για να διεκδικήσει μία θέση στην αποστολή αφενός και αφετέρου στην ενδεκάδα, εφόσον το αποφασίσει ο Λουτσέσκου.

Δείχνει φουριόζος ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, αυτό μεταφέρει στους ανθρώπους του Δικεφάλου, “διψάει” να παίξει στο τοπικό ντέρμπι και να βοηθήσει την ομάδα να σημειώσει μία σημαντική νίκη.

Θέλει παράλληλα να νιώσει, ως παίκτης του ΠΑΟΚ και την θερμή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι πολυπληθείς φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν την Τούμπα. Για τον Ντεσπόντοφ, η παρουσία του, σε αυτό το τοπικό ντέρμπι θα αποτελέσει μία ξεχωριστή εμπειρία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)


Πηγή
  Νεότερα για Ιωαννίδη εν όψει ΠΑΟΚ
 

Διαβάστε επίσης: