Κορυφαία μεταγραφή του Ολυμπιακού… ακυρώνεται λόγω της συζύγου – Αποφασισμένος για να φύγει!


Κορυφαία μεταγραφή του Ολυμπιακού… ακυρώνεται λόγω της συζύγου – Αποφασισμένος για να φύγει!



Τα προβλήματα που δεν μπορεί να λύσει και ο ρόλος της συντρόφου τους στην αλλαγή ομάδας και χώρας, που τον έχει δυσκολέψει πάρα πολύ. Τι θα ζητήσει από την διοίκηση ενόψει Ιανουαρίου…

Ολυμπιακός – Γκουστάβο Σκάρπα: Ολόκληρο θέμα είχε γίνει το καλοκαίρι τού 2022 με τον διεθνή Βραζιλιάνο άσο και τους Πειραιώτες, καθώς το όνομά του είχε κυριαρχήσει στο ρεπορτάζ ως παίκτη που ενδιαφέρει αλλά, τελικά, δεν φόρεσε τότε την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο λόγος ήταν ότι είχε προτιμήσει να υπογράψει συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (προφανώς το όνομά του είχε προκύψει από κάποιο κοινό σκάουτινγκ των δύο συλλόγων), αν και στην Αγγλία δεν κατάφερε να πιάσει ποτέ. Με αποτέλεσμα να έρθει φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, χωρίς ακόμα όμως να καταφέρει κι εδώ να προσαρμοστεί.

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον μια πληροφορία που είχε φτάσει στα αυτιά τού sportdog ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, του 2022, που έδειχνε ότι η μετάβαση του Σκαρπα στην Ευρώπη δεν ήταν δεδομένο ότι θα φέρει μαζικά θετικά αποτελέσματα στην καριέρα του. Αν και έπαιζε σε υψηλό επίπεδο στην Παλμέιρας και, κατά συνέπεια, θα περίμενε κάποιος να πιάσει από τα μαλλιά τη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Μόνο που πια είναι φανερά εκτός ρυθμού και στη Βραζιλία θεωρούν δεδομένου ότι θα επιστρέψει τον χειμώνα για να παίξει εκεί. Μόνο τυχαίο, άλλωστε, δεν είναι το γεγονός ότι και το market value του έχει πέσει το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος που συμβαίνουν όλα αυτά; Γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ήθελε να φύγει από τη Βραζιλία για να έρθει στην Ευρώπη!

Η σύζυγός του ήταν που επέμενε να ζήσουν και στην Ευρώπη, για την εμπειρία, με αποτέλεσμα λίγο-πολύ ο Σάρπα να έρθει με μισή καρδιά! Προφανώς, φυσικά, η σύζυγός του ήδη από πέρσι προτιμούσε να έρθει στην ηλιόλουστη Ελλάδα από τη μόνιμα βροχερή και κρύα Αγγλία, αλλά εδώ ήταν που επέμενε ο Σκάρπα να πάνε στο Νησί – Προφανώς προτίμησε να παίξει στην Premier League αντί για τη Super League.

  Η Ελένη Βουλγαράκη προβλέπει θετικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακο

Τι θα γίνει στη συνέχεια σας το έχουμε γράψει ήδη: Τον χειμώνα, που η σεζόν αρχίζει στη Βραζιλία, θα επιδιώξει να επιστρέψει στην πατρίδα του για μια σεζόν, να πάρει ξανά φόρα και μετά λογικά να επιστρέψει στη Νότιγχαμ (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026) για να πάρει ξανά την ευκαιρία του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τέλεια διπλή “κλοπή” από Κορδόν – Έκανε… κόλπο γκρόσο κόντρα σε Ρίβερ, Μπόκα και 3 ομάδες της La Liga!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: